Dženifer Lopez bacila Bena Afleka u zaborav? Snimak latino dive na mrežama "vrišti" da je ljubav najlepšeg para Holivuda pukla!

Tatjana Badarević Vesti 04.07.2024 10:40 1

Već neko vreme kruži priča da se Dženifer Lopez i Ben Aflek razvode, a ona je sada skinula i venčani prsten.

Dženifer Lopez

Printscreen/Instagram

 

Muzička i glumačka zvezda Dženifer Lopez (54) objavila je na svojim društvenim mrežama video nakon kojeg su se pojačale glasine o navodnom kraju braka između nje i glumca Bena Afleka (51). Džej Lo na snimku sedi i reklamira svoj beauty brend, a pažnju je ukrao jedan detalj.

U jednominutnom isečku poziva obožavatelje da "pokažu malo više svoje kože" kako bi se osećali "samouvereno" ovog leta. Nosila je kratke pantalone sa ružičastim halterima, no - na ruci nije imala venčani dijamantni prsten, piše Page Six.

Lopez je video objavila u utorak, a samo nekoliko dana ranije, za vikend, spomenuti prsten je nosila na ruci tokom jedne kampanje.

Dženifer Lopez

Printscreen/Instagram

 

 

Page Six je ranije pisao da Dženifer i Aflek nisu zajedno još od marta te da tome u prilog ide što se ona sama pojavila na promociji filma "Atlas" i na crvenom tepihu Met Gale.

Džej Lo je nedavno na Instagramu lajkovala objavu u kojoj je pisalo: "Ne možete izgraditi odnos s nekim ko je odvojen od sebe samoga", što je fanove podstaklo na dalja razmišljanja o krahu njenog braka.

Nama ostaje samo da se nadamo da će se ova drama između Bena i Džej Lo raščivijati i da ćemo konačno saznati šta je istina u moru nagađanja kao i to da li se slavan par zaista razvodi.

Bonus video:

 

 

Komentari (1)
Loading
zora
04.07.2024 16:05

Jos jedan dokaz dive da je nesposobna da zadrzi muskarca. Neka proba sa zenama, mozda joj krene.