Najzgodniji frajer "zaradio" titulu najvećeg aljkavca: Glumac uhvaćen u neobičnom izdanju, a zbog ovih detalja svi ga osuđuju

Tatjana Badarević Vesti 05.07.2024 21:01 0

Pirs Brosnan je prvobitno bio na meti osuda zbog odabira supruge, a sada ga kritikuju zbog izgleda.

Pirs Brosnan

Profimedia

 

Pirs Brosnan je jedan od najpoznatijih glumaca na svetu, a decenijama je važio za ikonu stila i šarma. Čini se kako to više nije tako, ako je suditi prema brojnim kritikama koje dobija u poslednje vreme na račun svog izgleda, kako prenose strani mediji.

Pirs Brosnan

Profimedia

 

 

Brosnan je viđen u izdanju u kakvom ga nismo navikli gledati. Glumac je uvek imao besprekoran izgled, a sada se zapustio. Kosa mu je seda, brada neuredna, a odeća neusklađena. Sve je to dalo utisak zapuštenosti. Tom drastičnom promenom mnogi su iznenađeni i zanima ih šta mu se dogodilo.

Bez obzira na izgled, na koncertima u sklopu 'British Summer Time' u Hajd Parku u Londonu pokazao je kako je još vitalan i ima mladalački duh. Osmeh nije skidao s lica, pa iako je nekima izgledao pomalo zapušteno, mnogima je i dalje vrlo privlačan muškarac.

Pirs Brosnan

Profimedia

 

 

Pirs je u karijeri u više navrata morao da brani svoju suprugu jer su ga napadali zbog njene kilaže. Govorili su mu da je trebao da je ostavi i bude sa nekom vitkom i mlađom, ali on im je dokazao kako je Keli najbolji odabir za njega. Pored nje mu ne treba niti jedna druga. 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading