"Vi ste uzor svim ljudima ovog sveta": Pirs Brosnan zapalio Instagram novom objavom, fanovi oduševljeni njegovim potezom

Olja Jelić Vesti 06.09.2023 20:44 0

Glumac Pirs Brosnan podelio je novu fotografiju sa suprugom Kili Šej Smit

Pirs Brosnan sa suprugom

Shutterstock

Glumac Pirs Brosnan podelio je novu fotografiju sa suprugom Kili Šej Smit. Bračni par je pozirao u zagrljaju u restoranu, a uparili su se u odevne kombinacije plave boje. "Šaljem ljubav svima“, napisao je u opisu objave.

 

 

"Ova slika me čini srećnim", "Najdraži par", "Vas dvoje ste retkost", "Preslatki ste", "Izgledate sjajno", "I mi vam šaljemo ljubav", napisali su njegovi pratioci, a jedan obožavalac je prokomentarisao ukrao pažnju i potvrdio mišljenje mnogih širom sveta.

- Vi ste uzor svim ljudima ovog sveta. Lepo je kako voliš svoju ženu, kako pokazuješ svoju ljubav celom svetu. Tvoja žena je voljena i zahvaljujući toj ljubavi je sve lepša. Učinio si je kraljicom! Bog vas blagoslovio - napisao je pratilac.

Najlepša ljubavna priča u Holivudu

Kili Šej i Pirs su u braku 22 godine i imaju jednu od najlepših ljubavnih priča u svetu slavnih. Upoznali su se 1994. godine u jednom kafiću u Meksiku, a glumac je tada prolazio kroz težak period. Njegova prva supruga Kasandra Haris, sa kojom je bio u braku 11 godina, umrla je tri godine ranije od raka jajnika.

 

 

- Obožavam svaku oblinu njenog tela. Ona je najlepša žena u mojim očima. I zato što je majka naše dece. U prošlosti sam je zaista voleo zbog osobe kakva jeste, ne samo zbog lepote, već Sada je volim još više jer je majka moje dece. Veoma sam ponosan na nju i uvek se trudim da budem dostojan njene ljubavi - rekao je glumac.

Glumac sa Kasandrom ima sina Šona, a usvojio je njenog sina Kristofera i ćerku Šarlot. Brosnan je često isticao koliko mu je Kili pomogla da prebrodi težak period i spasila ga od depresije, a isticao je koliko mu je pomogla kada je njegova ćerka Šarlot umrla od raka jajnika 2013. godine u 42. godini, baš kao i njena majka.Kasandra.

 

 

„Vi ste uzor svim ljudima ovog sveta. Lepo je kako voliš svoju ženu, kako pokazuješ svoju ljubav celom svetu. Tvoja žena je voljena i zahvaljujući toj ljubavi je sve lepša. Učinio si je kraljicom! Bog vas blagoslovio“, napisao je pratilac.

Komentari (0)
Loading