Otuđeni sin Pirsa Brosnana viđen u javnosti: Slavni glumac ga se odrekao pre 20 godina, život mu obeležen posrnućima

Tatjana Badarević Vesti 24.06.2024 19:00 0

Kristofer Brosnan je usvojeni sin glumca Pirsa Brosnana.

Pirs Brosnan

EPA

 

Sin poznatog glumca, Pirsa Brosnana, iznenadio je javnost svojom pojavom u javnosti. Kristofer Brosnan pre skoro 20 godina prekinuo je svoj odnos s ocem, a razlog je bila Kristoferova borba sa zavisnošću, prenosi Page Six. Kristofer je radio kao asistent režije na Pirsovim filmovima "Tomorrow Never Dies", "The World Is Not Enough" i "Robinson Crusoe".

Kristofer, koji je izašao u kupovinu, za svoj je izlazak u javnost odabrao ležernu modnu kombinaciju - maslinastozeleni prsluk, crvenu majicu s kapuljačom, tamnoplave farmerke i Converse patike. Inače, Kasandra i Dermot Haris biološki su Kristoferovi roditelji, ali Pirs ga je usvojio, kao i njegovu pokojnu sestru Šarlot, nakon Dermotove smrti 1986.

Kristofer Brosnan

Profimedia

 

 

Slavni je glumac u to vreme bio oženjen za njegovu majku, Kasandru, no ona je preminula 1991. nakon borbe s rakom jajnika. Par je u svom braku dobio jedno dete - sina Šona Brosnana. Kasnije se glumac oženio za svoju sadašnju suprugu Keli Šej Brosnan 2001., a oni su dobili dva sina - Dilana i Parisa Brosnana.

Kristoferova predoziranja i problemi s konzumacijom droge te sukobi sa zakonom razlog su zašto se glumac distancirao od posinka. "Kristofer je još uvek jako izgubljen. Šokantno. Znam gde je, ali ima težak život. Mogu samo imati jaku veru i verovati da će se oporaviti. Iskušao je sve u ovoj porodici, ali nikoga više od sebe. On zna kako se izvući, ali ne želi", prenosi Page Six da je 2005. rekao poznati glumac.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading