Osuđen na istorijsku kaznu, a Donalda muči jedno pitanje: GDE JE MELANIJA?

Slobodanka Ćorić Vesti 31.05.2024 15:10 0

Svaki dan, barem jedan novinar pita Trampa u hodnicima suda: "Gde je Melanija?" Bivši predsednik uvek ignoriše to

Osuđen na istorijsku kaznu, a Donalda muči jedno pitanje: GDE JE MELANIJA?

Profimedia

Ivanka Tramp je prekinula svoje ćutanje i podržala svog oca nakon što je bivši predsednik osuđen na istorijsku kaznu na svom suđenju za tajno isplaćivanje novca u Njujorku.

Prvorođena kćerka, koja je takođe služila kao specijalni savetnik dok je Donalda Trampa bio na funkciji predsednika SAD, objavila je iskrenu poruku na svom Instagram profilu, kratko nakon što je njen otac proglašen krivim za sve optužbe u četvrtak.

Porota je osudila Trampa po 34 tačke zbog falsifikovanja poslovnih dokumenata kako bi prikrili isplatu od 130.000 dolara porno zvezdi Stormi Daniels pred predsedničke izbore 2016. godine. Gđica Daniels tvrdi da su imali se*sualni susret 2006. godine, što bivši predsednik negira.

Donald Tramp smeta što se njegova supruga, Melanija Tramp, nije pojavila na njegovom krivičnom suđenju u Njujorku, iako su se drugi članovi porodice lično pojavili kako bi podržali bivšeg predsednika, izjavila je njegova bivša portparolka.

melanija tramp

Profimedia

 

Stefani Grisam, koja je služila kao portparolka Bele kuće od 2019. do 2021. godine, rekla je za CNN da ga "apsolutno" muče uporni upiti novinara o tome gde je Melanija.

"Oh, apsolutno, znam da ga to muči," rekla je Grisam Erin Bernat u sredu. "Takve stvari bi ga mučile ako gospođa Tramp nije bila na nekom događaju i to bi definitivno pomenuti s njom."

Melanija je nestala iz javnosti nakon što su Trampovi napustili položaj 2020. godine. Vratila se u poslednjih nekoliko meseci, pojavljujući se sa bivšim predsednikom dok se on kandiduje za republikansku nominaciju 2024. godine, uglavnom na njihovom imanju Mar-a-Lago. Međutim, nije bila na njegovom šestonedeljnom suđenju zbog navodnih plaćanja novca za ćutanje Stormi Denijels. Navodna plaćanja su izvršena da bi se afera između Denijels i Trampa držala u tajnosti - afera koja se dogodila neposredno nakon što je Melanija rodila sina Barona, piše independent.co.uk.

Svaki dan, barem jedan novinar pita Trampa u hodnicima suda: "Gde je Melanija?" Bivši predsednik uvek ignoriše to.

Grisam je rekla da Tramp nije voleo kada Melanija ne bi dolazila na određene događaje tokom njegovog predsedničkog mandata, pa joj odsustvo sa suđenja sigurno smeta: "u ovom kontekstu, definitivno ga stvarno muči."

Osuđen na istorijsku kaznu, a Donalda muči jedno pitanje: GDE JE MELANIJA?

Shutterstock

 

Trampa su često podržavali republikanski lideri poput predsedavajućeg Predstavničkog doma Majka Džonsona, guvernera Severne Dakote Daga Burguma, kongresmenke iz Kolorada Lore Bober i bivšeg predsedničkog kandidata Viveka Ramaswamya, koji su svi govorili ispred suda u Njujorku. Takođe je bio okružen članovima porodice, ali ne i Melanijom.

"Bila bih potpuno iznenađena ako bi se pojavila, jednostavno nema šanse", rekla je Grisam. "Mislim da bi u njenom umu smatrala da popušta ili čak izgleda slabo ako bi se odjednom pojavila sada."

Iako nije bio prisutan, predsednikov najstariji sin - Donald Tramp Jr. - bio je izuzetno glasan u četvrtak povodom presude.

"Takva glupost", napisao je Tramp Jr. na X. U sredu je podelio video sa svojim ocem iz unutrašnjosti Manhattanske sudnice, šaleći se o pisanju zlobnih tvitova.

Melanija Tramp nije se uopšte pojavljivala na sudu tokom suđenja svog supruga i nije javno komentarisala.

"Krivi po svim tačkama", kasnije je dodao. "Demokrate su uspele u svojim dugogodišnjim pokušajima da pretvore Ameriku u s***te trećeg sveta. 5. novembar je naša poslednja šansa da je spasimo."

Tramp, pretpostavljeni republikanski kandidat na izborima 2024. godine, sada je prvi osuđeni zločinac koji se kandiduje za Belu kuću. Tvrdio je svoju nevinost čak i posle osude u četvrtak.

Komentari (0)
Loading