Mesecima joj je plaćao, gledao je golu... Kada je saznao ko je, oboje su završili na psihijatriji

Slobodanka Ćorić Vesti 31.05.2024 14:10 0

Jedan oženjeni Norvežanin otkrio je svojoj terapeutkinji šokantnu tajnu koja je gotovo uništila njegov odnos sa kćerkom

psihijatar

Shutterstock

To što se desilo gotovo je uništilo njihov odnos. Samo razmišljanje o tome izazivalo mu je fizičke nelagode. Njeno telo postalo je izvor njegovih fantazija, tvrdi terapeutkinja...Uz njegovu dozvolu, Haldorsen je sada podelila priču sa norveškim medijem Dagbladet, a ona se uskoro proširila širom sveta...

Jer je muškarac potražio profesionalnu pomoć kad je shvatio da je mesecima uživao u golim snimcima svoje vlastite kćeri!

To što se dogodilo gotovo je uništilo njihov odnos. Samo razmišljanje o tome izazivalo mu je fizičke nelagode. Njeno telo postalo je izvor njegovih fantazija. Plaćao joj je i ona mu je slala snimke - kaže terapeutkinja.

Ona nije želela otkriti kad se tačno sve ovo događalo, ali kaže da je muškarac i dalje u braku. Trebalo mu je neko vreme da prizna kćerki da je on bio taj kome je slala gole snimke i fotografije.

Ona je na početku bila zgrožena. Sve joj je bilo odvratno... Najgore joj je bilo što je njen otac išao majci iza leđa - kaže terapeutkinja.

Ipak, otac i kćerka su kroz terapiju uspeli 'srediti' svoj odnos. Supruzi, odnosno mami, nikada nisu rekli šta se dogodilo... Shvatili su da bi bolje bilo da sirota žena nikada ne sazna...

Djevojka nije znala da je iza tog profila njen otac. On je za nju bio samo anonimni pratitelj - pišu Norvežani.

Haldosen za kraj kaže kako joj ovo nije prvi takav slučaj kojeg je imala. Kaže da su joj se obraćali ujaci, ujne, bake, djedovi... Koji su pronašli seksi snimke svoje rodbine.

Ako se ovako nešto dogodi, terapeutkinja naglašava da je ključna komunikacija...

Komentari (0)
Loading