Oduvala slavnu Salmu Hajek: Nina Seničar u kompletu koji će biti hit ovog proleća, "bacila Milano pod noge"

Slobodanka Ćorić Vesti 26.02.2024 14:48 0

Voditeljka i glumica, koju gledamo kao popadiju u istoimenoj seriji, održala je lekciju o modnom stilu

Nina Seničar

Printscreen/Instagram

Kraj Nedelje mode u Milanu! Brojni dizajneri predstavili su najnovije lekcije, ali o pojedinim stajlinzima poznatih dama i dalje se govori. Među njima je Nina Seničar, koja je jednostavnim odelom uspela da zaseni i Salmu Hajek, pišu mnogi. Model, voditeljka i glumica, koju gledamo kao popadiju u istoimenoj seriji, održala je lekciju o modnom stilu.

Nina se opredelila za moćno odelo koje potpisuje italijanski brend Luisa Spagnoli. Reč je o jednostavnom kompletu u svetloplavoj boji koje zbog duplog kopčenja izgleda elegantno za bilo koju priliku. Modni stručnjaci kažu da "odiše luksuzom", posebno u kombinaciji sa torbom koju je Nina izabrala - kamel boje koja gotovo nikada ne izlazi iz mode.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

 

Nina je za ovu priliku imala frizuru sa blagim talasima, a čitavom stajlingu doprinela je efektnim zlatnim alkama. Manekenka je na Instagramu podelila delić atmosfere. Uživala je u društvu modne dizajnerke Valentine Mičeti, a ako je suditi po komentarima, Nina nema greške kada je moda u pitanju. Modni znalci predviđaju da će ovo odelo biti jedan od glavnih trendova na proleće 2024. Da li vam se dopada?

Komentari (0)
Loading