Ćerka Kim Kardašijan u centru skandala: Divi se svojoj maćehi, njen crtež je usijao društvene mreže

Olja Jelić Vesti 17.02.2024 14:18 0

Kim Kardašijan na udaru je kritika nakon što je njena 10-godišnja ćerka Nort u TikTok videu pokazala crtež Bjanke Senzori, supruge njenog oca Kanjea Vesta.

Crtež Nort Vest

Profimedia

Kim Kardašijan na udaru je kritika nakon što je njena 10-godišnja ćerka Nort u TikTok videu pokazala crtež Bjanke Senzori, supruge njenog oca Kanjea Vesta. Devojčica je svoju maćehu nacrtala gotovo golu u čizmama do bedara, a samo sićušni komad tkanine joj pokriva zadnjicu.

Crtež je izvorno objavljen na zajedničkom nalogu Kim i Nort, a videozapis je u međuvremenu izbrisan. Zanimljivo da je Kanje prethodno kritikovao Kim jer je dopustila njihovom najstarijem detetu da ima TikTok profil.

Crtež je izgleda bio lista stvari na kojima je Nort zahvalna. "Zahvalna sam na albumu VULTURES 1 jer je ludo dobar", napisala je na vrhu stranice u beleškama, odnosno dnevniku prikazanom na snimku i istakla kako je izrazito zahvalna na pesmi Carnival.

Crtež Nort Vest

Printscreen/TikTok

 

 

Nort je zvezda spota nove Kanjeove pesme 

"Zahvalna sam i za crne lešinare jer da oni nisu živi, ne bi izašao ovaj neverojatan album", dodala je devojčica. Inače, Nort se pridružila svom ocu i Ty Dollu $ignu za pesmu Talking/Once Again na albumu Vultures 1, a također je prikazana u spotu za spomenutu pesmu.

 

 

Izdanja u kojima se Bjanka Senzori pojavljuje u javnosti i na muževim društvenim mrežama uglavnom su golišava, što iznenađuje brojne Kanjeove obožavatelje jer je bivšoj supruzi Kim Kardašijan branio da se oblači provokativno. 

Njih dvoje venčali su se prošlog decembra nakon što se reper razveo od Kim. Par stalno iznenađuje svojim modnim kombinacijama. Ona često ulicama prošeta u prozirnim najlonkama i topovima, a reper je većinom od glave do pete obučen u crno.  

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading