Šuška se da je smuvala sestrinog bivšeg: Kim Kardašijan ima novog dečka, a vezu krije kao zmija noge

Olja Jelić Vesti 10.02.2024 12:48 0

Kim Kardašijan i NFL zvezda Odel Bekam Jr. u ozbiljnoj su vezi, rekao je bliski izvor Daily Mailu objašnjavajući da je par hteo da zadrži svoju romansu u tajnosti

Kim Kardašijan

EPA

Kim Kardašijan i NFL zvezda Odel Bekam Jr. u ozbiljnoj su vezi, rekao je bliski izvor Daily Mailu objašnjavajući da je par hteo da zadrži svoju romansu u tajnosti iz poštovanja prema njegovom sinu, ali i u pokušaju da izbegnu reakciju bivšeg muža, kontroverznog repera Kanjea Vesta.

Kim i Bekam Jr. javno se povezuje od septembra 2023., kada je počelo da se nagađa o potencijalnoj romansi između njih. Sada su njih dvoje navodno podigli stvari na viši nivo i viđaju se isključivo jedno s drugim. "Kim je u romantičnoj vezi s Odelom od prošlog leta i mislila je da će uspeti to da zadrži u tajnosti. Trenutno se ne viđa ni s kim drugim - barem ne koliko njeni bliski prijatelji znaju", rekao je izvor.

 

 

 

Objašnjavajući zašto je Kim bila neobično tajnovita u vezi svog ljubavnog života, izvor je izjavio da se par složio da veza bude tajna kako bi se izbegle lažne spekulacije da je ona razlog njegovog razvoda i "razaračica porodice". Par je počeo da se druži nakon što se Odel razveo od dugogodišnje devojke Loren LoLo Vud, s kojom ima jednogodišnjeg sina.

Njihov razvod objavljen je u septembru, no nije jasno kada je njihovoj vezi došao kraj. "Oboje su želeli da izbegnuj bilo kakve spekulacije da je ostavio Loren zbog Kim jer bi to Kim označilo kao razaračicu porodice", objasnio je izvor.

Odel nije stranac u porodici Kardašijan

Insajder je dodao da je još jedan problem za novi par Kimin bivši suprug Kanje, s kojim ima četvoro dece - Nort, Saint, Čikago i Psalm. "Nakon onoga čemu je Kanje izložio Pita Dejvidsona, Kim želi da izbegne njegovu reakciju po svaku cenu. Samo je pitanje vremena kada će Kanje nešto izjaviti", rekao je.

Kim i Kanje bili su u braku sedam godina dok njihov razvod nije okončan u novembru 2022. - mesec dana pre nego što je on oženio svoju sadašnju suprugu Bjanku. Kim je zatim počela da se zabavlja sa Pitom Dejvidsonom, a Kanje je šokirao obožavatelje objavama koje ismevaju komičarev izgled i u kojima ga naziva nadimkom Skiit. Kad su Kim i Pit prestali da izlaze, Kanje je na Instagramu objavio sliku lažnih novina New York Timesa s naslovom "Skit Dejvidson mrtav u 28. godini".

Nakon što su Kim i Odel povezani od prošlog septembra, ona je prisustvovala proslavi njegovog 31. rođendana u novembru. Kim je primećena na zabavi sa svojom mlađom sestrom Kloi Kardašijan, koja je navodno kratko izlazila s Odelom 2016. Inače, Odel nije stranac u porodici Kardašijan - radio je s Kiminom polusestrom Kendal Džener u kampanji za zubnu pastu Moon 2021.

Pričalo se da su Kim i Odel prošle nedelje bili na istoj zabavi pre Gremija. Zvezdano okupljanje pre Gremija priredio je Jay-Z u ekskluzivnom klubu Bird Streets, a na njemu su učestvovale i druge slavne osobe, uključujući Lil Uzi Vert, kao i dečka Kris Džener, Korija Gamblea.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading