Pevačica pokreće nov biznis: Evo čime će se baviti slavna Adel

Olja Jelić Vesti 15.11.2023 10:01 0

Britanska pevačica Adel osnovala je kompaniju, a prema navodima Mirrora planira da pokrene kozmetički biznis te se spekuliše da će prodavati prvenstveno šminku, kao i proizvode za negu tela i parfeme.

adel

Shutterstock

Britanska pevačica Adel osnovala je kompaniju, a prema navodima Mirrora planira da pokrene kozmetički biznis te se spekuliše da će prodavati prvenstveno šminku, kao i proizvode za negu tela i parfeme.

Prema Companies Houseu, pevačica je prošle sedmice podnela dokumentaciju za osnivanje nove kompanije pod nazivom The Shelbourne Collective Limited. Registrovana adresa privatnog društva sa ograničenom odgovornošću je u Londonu i Adele je navedena kao jedini direktor.

Mirror je objavio da se radi o kozmetičkoj liniji, a Adele se nada da će prodavati proizvode za šminkanje kako bi omogućila svojim obožavateljima da ponovo kreiraju njen kultni izgled olovke za oči.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

 

Navode da bi mogla prodavati šminku i proizvode za negu tela, kao i parfeme, nakit, pa čak i donje rublje.

Šminka i kozmetički proizvodi postali su unosno polje za pevačice, sa asortimanom kozmetike Rijaninog brenda koji joj je doneo milijardu dolara zarade, a kozmetički brend Ariane Grande već zarađuje miliona za samo dve godine.

Novi poduhvat dolazi nakon što je njen agent najavio da će Adelein sledeći potez u karijeri najverovatnije biti nešto potpuno drugačije od muzike, nakon završetka njenog izuzetno uspešnog niza koncerata u Las Vegasu.

Program Vikendi s Adele u Coloseumu u Caesars Palaceu trebalo bi da se završi u junu 2024. godine, nakon kratke pauze sledećeg meseca. Njen dugogodišnji agent Lusi Dikins je nagovestila da će zvezda verovatno uzeti pauzu od svirki sledeće godine.

 

@najzena.rs Šta mislite o nošenju veštačkih trepavica na radnom mestu? #najzena #zena #fyp #fypシ #foryou #foryoupage #fypシ゚viral ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading