Otkrivena tajna vitke linije Dženifer Aniston: Samo ova metoda joj pomaže da i dalje ima savršenu liniju, žene poludele za njenim treningom

Olja Jelić Vesti 06.06.2023 19:55 0

U jednom od svojih intervjua glumica je priznala da kombinuje pilates i jogu, ali da najviše efekta ima njena metoda 15-15-15

Otkrivena tajna vitke linije Dženifer Aniston: Samo ova metoda joj pomaže da i dalje ima savršenu liniju, žene poludele za njenim treningom

Shutterstock

Dženifer Aniston jedna je od najzgodnijih holivudskih glumica iako je već na polovini šeste decenije. Zvezda i danas popularne serije "Prijatelji" često je govorila o svojoj rutini vežbanja i ishrani zahvaljujući čemu ostaje zategnuta i mladolika uprkos godinama.

 

 

U jednom od svojih intervjua glumica je priznala da kombinuje pilates i jogu, ali da najviše efekta ima njena metoda 15-15-15. Zato smo odlučili da isprobamo i proverimo kako to funkcioniše.

Trenažni bicikl

Vežbanje 15-15-15 podrazumeva kardio-trening u kome se kombinuje vožnja trenažnog bicikla 15 minuta, potom se prelazi na eliptični trenažer u istom trajanju, a zatim se sve završava s 15 minuta trčanja na traci. 

 

 

Vožnja trenažnog bicikla je jedna od njenih omiljenih aktivnosti kod kuće, kad ne stigne da ode do teretane. 

Eliptični trenažer

Nakon trenažnog bicikla ide trening od 15 minuta na eliptičnom trenažeru. Za one koji ne znaju, ta sprava, poznata i kao kros-trenažer, je kardio-mašina dizajnirana da imitira pokrete gornjeg i donjeg dela tela tokom hodanja, džogiranja i trčanja, a da pritom ne vrši pritisak na zglobove. Istovremeno se vežbaju i ruke i noge, sagorevaju masti i veći broj kalorija, poboljšava fleksibilnost, ali i snaga i izdržljivost celog tela.

 

 

Eliptični trenažer je jednostavan za upotrebu i postao je jedna od najomiljenijih sprava za vežbanje, posebno u vreme korone kad su ga ljudi masovno kupovali kako bi na njemu vežbali kod kuće. Ovaj deo treninga koji preporučuje Dženifer je zamorniji.

Trčanje

Treći deo koji takođe traje 15 minuta jeste trčanje na traci. Za nekog ko ne voli da trči ovo je bio najnaporniji deo. 

 

 

Sve u svemu, u pitanju je veoma zanimljiv koncept vežbanja koji treba isprobati, kao i 45 minuta aktivnog treninga i sagorevanja kalorija. Za ozbiljne rezultate vežbanja na ovaj način ipak je potrebno određeno vreme kako bi se videli i rezultati.

 

 

Komentari (0)
Loading