16:45 Lepota i Moda "Muškarci kako stare postaju zavodnici, a mi babe": Prelepa Hale Beri besni zbog "nepravde"
10:07 Zdravlje Mršavi i zategnuti cele godine: Ovo su najbolji načini da ostanete u formi, više nema izgovora
14:21 Zdravlje Poznati srpski kardiolog tvrdi: Od 220 oduzmite broj svojih godina i znaćete kakvo vam je srce
17:07 Zdravlje Ne volite da trenirate? Evo kako da se naterate uz pomoć saveta stručnjaka, zategnite telo do leta
17:37 Zdravlje Jesu il suze radosnice? Stručnjaci objašnjavaju zašto trening može da nas rasplače, bićete iznenađeni
18:18 Zdravlje Trenirate, ali rezultati izostaju: Evo šta treba da uradite ako želite savršenu figuru do leta, savetuju eksperti
17:56 Ispovesti Izgleda kao avion: Alisa (47) ima telo dvadesetogodišnjakinje, tajna njene zanosne figure je u ovom triku
12:26 Porodica "Kakvi bednici, krišom fotkaju ženske zadnjice u teretani": Sramna reklama beogradskog fitnes centra digla Srbiju na noge
17:30 Zdravlje Mrzi vas da vežbate? Jedna tableta bi mogla da ubrza proces mršavljenja, objašnjavaju naučnici
15:34 Poznati Dženifer Aniston izgleda kao avion: Ima 55 godina, nikad je zgodnija, a evo kako joj to polazi za rukom
11:35 Ispovesti Ima 50 godina i izgleda brutalno: I dalje nosi bikini, mnogo mlađe bi joj pozavidele na zanosnoj liniji
10:40 Poznati Izgleda jednako dobro kao kad se tek pojavila: Ove navike održavaju Dženifer Aniston mladolikom
19:50 Ispovesti Kumovi zasenili mladence na svadbi: Gosti zinuli od čuda kad su videli kako se ponašaju, ti ljudi ne znaju šta je sramota!
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za četvrtak, 19. decembar: Kod Lava napeto na poslu, Škorpija rešava ljubavni problem, Jarac da pripazi na zdravlje
19:00 Lepota i Moda Najlon čarape ćete nositi bar 5 puta: Devojka je pokazala genijalan trik koji sprečava pucanje, provereno radi!
18:34 Poznati Da li prepoznajete ovog legendarnog glumca? Svi na ulici su se okretali za njim, a kad su videli ko je pitanju nastala je opšta histerija!
18:17 Dom i saveti Radijator vam se ,,smrznuo"? Evo kako da proradi za 5 minuta, ovo može svako, ne morate da zovete majstora
17:43 Ispovesti "To je moja kuća i moja su pravila": Maćeha ušla u sukob sa pastorkom, a zbog onog što joj je priredio suprug svađa je eskalirala