Za nju vreme kao da je stalo: Dženifer Aniston otkrila tajnu svoje mladolikosti!

Vesti 11.05.2023 14:20 0

Džeifer Aniston je jedna od najpopularnijih glumica Holivuda. Za nju kao da je vreme stalo, a tajna njene lepote je jednostavna.

Za nju vreme kao da je stalo: Dženifer Aniston otkrila tajnu svoje mladolikosti!

Shutterstock

Osim što se pridržava stroge ishrane i redovno trenira ona ima i svoje bjuti rutine koje je održavaju mladolikom.

 

 

Oduvek je verovala u koncept "manje je više" i još uvek sledi tu mantru. Osim kvalitetnog sna koji doprinosi svežem i odmornom izgledu kože, glumica dan započinje sokom od celera, nakon čega konzumira mešavinu vode i jabukovog sirćeta, koji pomaže u snižavanju šećera i holesterola u krvi.

Dženifer svakodnevno pije probiotike koji pomažu u lečenju kožnih bolesti poput ekcema, akni i oštećenja od UV zračenja. Posebno pazi da dan ne započinje kafom i doručkuje tek pola sata nakon što završi s jutarnjom rutinom.

Izuzetno vodi računa o koži kojoj je potrebna svakodnevna posvećenost i nega, a jednom prilikom je podelila svojih pet pravila za mladoliki izgled kože.

Nikada ne preskače čišćenje lica

Aniston je popularizovala takozvanu K.I.S.S. metodu (keep it short and simple), što u podrazumeva jednostavnu bjuti rutinu. Dan započinje pranjem lica i savetuje investiranje u dobar čistač lica za ukljanjanje šminke i nečistoća. Kako bi sprečila upale na koži i pojavu akni, Dženifer ovaj korak nikad ne preskače.

 

 

Serum obogaćen moćnim aktivnim sastojcima

Ona ne zaobilazi ni serum. Mnoge žene veruju kako im je dovoljna samo hidratantna krema, ali svaki dermatolog će da potvrdi da je kombinacija seruma i kreme neophodna za lepotu kože.

Serum sadrži mnogo više aktivnih sastojaka od kreme koji imaju svrhu hrane za kožu, stoga se sugeriše da se nanosi neposredno pre kreme za lice.

 

 

Hidratantna krema sa anti-age formulom

Nakon seruma, Dženifer obavezno lice namaže hidratantnom kremom s anti-age učinkom.

S obzirom na to da ima zrelu kožu, anti-age nega je poželjna, jer upravo je ona zaslužna za ublažavanje znakova starenja kao što su sitne linije i bore na licu i opuštena koža.

Tri puta nedeljno radi piling lica i tela

Dženifer je otkrila kako tri puta nedeljno radi piling kože koji joj pomaže da ukloni mrtve ćelije kože sa lica i tela.

Hidratacija

Gde god da idete, uz sebe uvek imajte flašicu sa vodom.

Komentari (0)
Loading