Da li je prepoznajete? Važila je za NAJZGODINIJU pevačicu koja se pojavila na estradi, bila je u grupi sa SESTROM, a dan danas je prava BOMBA

Vesti 24.11.2022 16:44 1

Lepa, zgodna, atraktivna i talentovana

Da li je prepoznajete? Važila je za NAJZGODINIJU pevačicu koja se pojavila na estradi, bila je u grupi sa SESTROM, a dan danas je prava BOMBA

Printscreen/Instagram

Poznata bivša manekenka i pevačica Ivana Stamenković je rođena u Beogradu 5. jula 1979. godine, a karijeru modela počela je kada je imala svega šesnaest godina. Nakon toga mlada Ivana se priključila popularnoj ženskoj grupi ''Models'' i to u najpopularnijem sastavu o kom se i danas priča i koja je u ovoj grupi postigla najveće uspehe i nizala hitove, sa Ivanom Berendikom, Sandrom Meljničenko i Mimi Karanović.

Ivana ima i mlađu sestru Nevenu Stamenković (udata Adžemović) koja je takođe bila manekenka i jedna od članica pomenute grupe ''Models'' zajedno sa svojom sestrom, da bi kasnije postala i narodna poslanica na listi SNS-a. 

 

  Ivana Stamenković Sindi je u međuvremenu i diplomiorala na Megatrend univerzitetu na smeru za ekonomiju i menadžment, te je jedno vreme i radila kao asistent na pomenutom fakultetu, iako su je mnogi optuživali da je kupila diplomu. 

Sindi je u grupi ''Models'' važila za najlepšu i najsmeliju devojku, koja je imala onaj neki ,,It faktor", te je i jedno vreme bila u vezi sa osnivačem grupe Milanom Vrbićem Vrbom, da bi je kasnije povezivali sa fudbalerom Leom Lerincom i reperom Daliborom Andonovim Gruom, kao i sa biznismenom Aleksandrom Radekom.

 

 

Ivana Stamenković Sindi se udala u septembru 2009. godine za dugogodišnjeg momka Nikolu Pavlovića, sa kojim je dobila ćerku Petru, ali nse nakon samo sve godine brak raspao i Ivana je bivšeg muža optužila za nasilje i sa njim se do skoro sudila za starateljstvo nad ćerkom.

 

 

Ivana je jedna od retkih članica koja je u grupi ''Models'' ostala praktično do njenog raspada 2008. godine, i snimila je nekoliko poznatih albuma, te je nakon prestanka postojanja grupe ona odlučila da se posveti manekenskoj karijeri, a već je 2013., godine je učestvovala u jednom rijaliti programu, te je izdala i singl numeru ,,Telo gori" ali nije postigla neke veće i zapaženije uspehe kao što su bili u grupi.

Sindi je nedavno na svom Instagramu objavila fotografiju iz prošlosti sa svojim roditeljima, a ono što su mnogi zaključili da je lepotica i na mamu, ali i na tatu.

Komentari (1)
Loading
Nenad
31.05.2022 07:16

Kažite koji je njihov poznati album...