Bila je u centru skandala zbog muža i prijateljice: Evo kako danas u 41. godini izgleda Maričuj iz hit telenovele

Tatjana Badarević Vesti 19.10.2024 12:46 0

Majte Peroni je osvojila srca srpske publike u seriji ''Napušteni anđeo''. Glumila je i u popularnoj seriji ''Reblede'', a danas uživa u porodičnom životu.

Majte Peroni

Printscreen/Youtube

 

Majte Peroni srpska javnost se seća iz telenovele ''Napušteni anđeo'' gde je tumačila ulogu legendarne Maričuj. Tada je osvojila srca brojnih zajedno sa kubanskim zavodnikom Vilijamom Levijem.

Naime, Majte je karijeru započela upravo ulogama u sapunicama, a osim u spomenutoj gledali smo je i u ''Rebelde''. Takođe je i pevala u muzičkoj grupi koja je nosila isto ime.

Prvu veću ulogu izvan granica Meksika ostvarila je u erotskom trileru "Dark Desire", koji je 2021. godine prikazan na Netfliksu.

Iako sada glumica ima 41 godinu, nije se nimalo promenila, o čemu svedoče njene fotografije na Instagramu.

 

 

Pre dve godine izgovorila je i sudbonosno ''da'' dugogodišnjem partneru Andresu Tovaru. Majte je tada imala dve venčanice. Za službeni deo odabrala je jednostavnu belu haljinu, dok je za proslavu odabrala vrlo neobičnu venčanicu koja je zapravo bila kratka suknja, ali je imala ušiveni til koji je ipak otkrivao njenu nogu. Nosila je i dugačak veo i bogat buket.

 

 

Inače, njihova veza nije započela u najboljem svetlu. Majte je svog sadašnjeg supruga navodno otela bivšoj prijateljici Klaudiji Martin. Klaudija je bila s Andresom kad je otkrila njegove poruke s Majte, po kojima se dalo naslutiti da među njima postoji nešto više. Klaudija je potom zatražila razvod od svog supruga, no Majte je ispričala kako ona nema ništa s tim te je molila medije da prestanu da joj uništavaju ugled. Naglasila je kako joj je drago da su određeni ljudi pokazali svoje pravo lice u toj situaciji, a smatrala je i da iza svega stoje novac i ucene.

Majte i Andres sada uživaju u ljubavi, a zajedno imaju ćerku. Svoju ljubav više ne kriju te često objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

 

 

''Zato što s tobom sve ima smisla. Volim te, ljubavi mog života. Naša porodica je moje najveće blago'', napisala je za godišnjicu glumica.

 

 

Pre njega, povezivali su je sa Levijem koji je u seriji ''Napušteni anđeo'' glumio Huan Migela. Sapunica je brzo postala popularna, a onda se počelo šuškati da Majte i Vilijam imaju aferu. Peroni je tada bila u vezi s muzičkim producentom Gajdom Larisom, a Levi u braku sa Elizabet Gutjerez.

''To je laž. Jako sam tužna što tako slobodno pričaju o tuđim životima kada nemaju pojma o njima'', komentarisala je svojevremeno glasine Majte.

Bonus video:

 

@najzena.rs U najgledanijoj seriju u Srbiji glumi ćerka poznatog pevača! #netflix #fypシ゚viral #fypシ #najzena #žena ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading