Da li prepoznajete pevačicu sa slike? Danas je jedna od najvećih muzičkih zvezda na svetu

Olja Jelić Vesti 09.04.2024 18:50 0

Šakira je danas jedna od najvećih muzičkih zvezda na svetu, ali kao tinejdžerka maštala je o sasvim drugom zanimanju

Šakira u telenoveli

Printscreen/Youtube

Šakira je danas jedna od najvećih muzičkih zvezda na svetu, ali kao tinejdžerka maštala je o sasvim drugom zanimanju, pokušavajući da se ostvari kao glumica. Slavna pevačica 1993. imala je tek 16 godina i glumila je u telenoveli El Oasis.

Iako su je kamere obožavale, ubrzo je shvatila kako joj je pevanje ipak draže. Reditelj Pedro Mogolon otkrio je ranije za Buen Dia Colombiju kako se Šakira izdvajala od ostatka glumačke postave iako je imala samo 16 godina.

 

 

 

"Znao sam da će ta devojka postići neverovatan uspeh, pre ili kasnije. Nisam bio iznenađen kada je postala zvezda, znali smo da će uspeti", rekao je Mogolon.

Otkupila je prava kako bi sprečila repriziranje

Zanimljivo je da kolumbijska pevačica danas taj period života krije od javnosti i ne želi ni da se priseća vremena kada je glumila Luisu Mariju. Šakira je otišla toliko daleko da je otkupila sva prava od Cenpro TV-a i nakon toga je uklonila gotovo sve video zapise iz serije sa interneta, no poneki joj je ipak "izmaknuo". 

"Nije joj se sviđalo kako izgleda. Htela je da bude plavuša i to je bila njena odluka. Jednoga sam dana stigao u Kenpro po svoju platu, a onda su mi rekli da postoji još jedan ček za mene budući da je neko kupio prava. Znao sam da toga više neće biti na televiziji", otkrio je Mogolon.

BONUS VIDEO:

 

 


 

 

 

Komentari (0)
Loading