Glumica se tek porodila, a već dominira u čipkastoj haljini: Sve se providi, čak i donji veš, a 15 godina mlađi dečko puca od ponosa

Jelena Vukelić Vesti 09.09.2024 12:19 0

Slavna glumica je nedavno rodila još jednu ćerkicu i zaista je blistala u Veneciji

Sijena Miler

Profimedia

Engleska glumica i manekenka Siena Miler (42) pojavila se u Veneciji u neobičnom i smelom izdanju, koje je uključivalo beli, čipkani kombinezon ispod kojeg je nosila samo donji veš. Gole grudi pokušala je da prekrije dugom plavom kosom, a celokupan utisak dodatno je "začinila" veliki pojasom a ispisanim imenom brenda Chloe.

Inače, bebu je dobila sa svojim novim partnerom, 15 godina mlađim Olijem Grinom (27), a par je viđen kako izlazi iz jednog hotela u Veneciji i vozi se vodenim taksijem po tamošnjim kanalima.

Sijena i Oli su u vezi od 2021. godine, a razlika u godinama im nimalo ne smeta.

 

 

„Pretpostavljam da je mnogima to teško da shvate, ali nije bilo ničega osim ljubavi i radosti. Mislim da ne možete naređivati srcu koga će voleti, ja to nikada nisam mogla“, ovim rečima je ranije komentarisala njihov odnos. A kada su je novinari pitali misli li da će on jednog dana želeti neku mlađu, jednostavno je odgovorila: „Oli bi rekao da bih pre ja želela da budem s nekim starijim.“

Inače, njih dvoje su se upoznali na zabavi za Noć veštica koju je organizovao zajednički prijatelj. Iako su se poljubili već pri prvom susretu, Siena se tada ipak „povukla“ jer je verovala da taj odnos „ne vodi nigde“. No, Oli je (srećom) bio uporan pa su uskoro izašli na piće u Njujorku, ali je Siena ipak povela svoju prijateljicu, Emili Blant.

Oli je takođe glumac, a pojavio se u popularnoj seriji 'Kruna' kao Rupert Finč, univerzitetski prijatelj princa i princeze od Velsa, s kojima se družio dok su bili na St. Endrjusu.

Podsećamo, Siena je ranije bila u dugoj vezi sa glumcem Džudom Lom, a iako su bili vereni, skandali su obeležili njihov odnos. Naime, glumac ju je prevario s dadiljom, a zatim dobio dete sa jednom konobaricom. Siena je u javnosti bila predstavljena kao prevarena žena, a mnogi njeni glumački projekti su propali. Ranije je bila s glumcem Tomom Staridžom s kojim ima ćerku Marlo.

Komentari (0)
Loading