Poznata glumica izbačena iz suda zbog ponašanja: Bivšem mužu se unosila u lice, a sve zbog alimentacije

Jelena Vukelić Vesti 10.09.2024 11:34 0

Pošto je dva puta prekršila pravila ponašanja u sudnici, izbacili su je napolje

Alis Evans

Profimedia

Glumica Alis Evans izbačena je iz suda zbog problematičog ponašanja tokom jučerašnjeg saslušanja nje i njenog bivšeg supruga, glumca Ioana Grufuda, u vezi sa alimentacijom za decu. Evans je uhvaćena kako fotografiše bivšeg supruga, što je protiv pravila suda, pa je bila prinuđena da napusti sudnicu.

Kako prenosi Daily Mail, Evans je počela da fotografiše Gruffudda u sudnici kada su advokati para bili pozvani kod sudije. Nije bila zadovoljna snimcima, pa je ustala, prešla sudnicu i fotografisala bivšeg izbliza.

Alis Evans

Profimedia

 

 

Evans je dobila naredbu da izbriše fotografije, kao i opomenu o strogim pravilima suda, nakon čega je morala da napusti prostoriju. Posle nekoliko minuta dozvoljeno joj je da se vrati, ali je, zbog neprimerenog ponašanja sa mobilnim telefonom, opet zamoljena da napusti sudnicu.

Isplate alimentacije za njihovu 15-godišnju ćerku Ellu i 11-godišnju Elsie nisu rešene, pa je suđenje odloženo za 13. februar, kada će biti održano i ročište na kojem će se odlučivati o  alimentaciji. Prema informacijama Daily Maila, Gruffudd planira da pozove svoju verenicu Bjanku Valas kao svedoka. Ona bi trebalo da svedoči o uhođenju, maltretiranju i zlostavljanju koje je pretrpela od Alis. 

Alis Evans

Profimedia

 

 

Iako je Evans priznala da je u prošlosti to i zaista učinila, tvrdi da sada više ne objavljuje uvredljive sadržaje na internetu niti krši zabranu prilaska. Iako su Evans i Gruffudd finalizovali razvod u julu 2023. godine i postigli dogovor o starateljstvu, pitanje alimentacije za decu i supružnika još uvek nije rešeno.

Odlučeno je da Gruffudd do sledećeg ročišta mora da plaća 3000 dolara mesečno za privremenu dečju alimentaciju i 1.500 dolara mesečno za supružničku alimentaciju. Sudija i Gruffuddov advokat su sugerisali da bi glumica trebalo više da se trudi da pronađe posao, umesto da se oslanja na pomoć bivšeg supruga.

Evansin advokat je rekao da obaveze oko brige o deci ograničavaju njene mogućnosti da nađe posao.

Podsetimo, Evans već neko vreme vodi borbu na sudu kako bi joj se odobrila supružnička alimentacija, navodeći da ona i deca žive u lošim uslovima, te je ukazala na navodno visoke prihode bivšeg supruga, koji su, prema njenim rečima, daleko veći od onih koje je prijavio.

Komentari (0)
Loading