Sami plasirali laž o sopstvenom razvodu: Kanje Vest i Bjanka poslužili se jeftinim trikovima kako bi ostali u centru pažnje

Tatjana Badarević Vesti 10.10.2024 15:50 0

Pre nekoliko se dana pričalo o tome da se reper i Bjanka razvode, a samo nekoliko sati kasnije su viđeni zajedno

Bjanka i Kanje

Profimedia

 

Nedavno su se pojavile glasine da se reper Kanje Vest razvodi od svoje supruge Bjanke Ćensori. Par neko vreme nije viđen zajedno, a dok je on putovao Japanom, ona je vreme provodila s porodicomi u Australiji. Međutim, ubrzo su utišali sve glasine nakon što su se zajedno ovih dana pojavili u jednom tržnom centru u Tokiju.

Njihovo novo pojavljivanje i samim time potvrđivanje da su još uvek zajedno, razočaralo je bliske osobe para, pogotovo Bjankine roditelje. Kako prenosi Daily Mail, njeni roditelji osećaju kao da ih je ćerka "prevarila", a oni su joj verovali da će napokon ostaviti repera. Ona im je navodno rekla da su se razdvojili, ali je samo nekoliko sati kasnije potvrdila da je još uvek u vezi s njim tako što je sa Vestom u javnosti razmenjivala nežnosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YEEZY MAFIA (@yeezymafia)

 

Zbog toga je njena porodica jako "zbunjena". "Njeni roditelji su šokirani onim što vide - osećaju se prevareno jer im je Bjanka rekla da je spremna da ode. Ne mogu da razmeju šta se događa i osećaju se kao da je kontroliše", rekao je izvor za medij. Izvori bliski Bjanki su rekli da je ona svojim bližnjima neko vreme pričala da je spremna da ode od repera, dok je on govorio da je hteo da bude slobodan. Međutim, rekao je i da je uvek postojala šansa da će se pomiriti.

Bjankini roditelji sad su još više zabrinuti za nju i zbog nivoa kontrole koju navodno Kanje ima nad njom.

"Njena sestra je provela neko vreme s njom u Los Anđelesu i videla je koliko je disfunkcionalan njen brak. Kad je Bjanka došla kući, rekla je svima da to više ne može da podnese i onda se odjednom vratila u Japan i obožava Kanjea. Njena priča se neprestano menja i niko ne zna šta će sledeće izaći. Ako Kanje može da ima toliko kontrole nad njom da ona prestane da bude iskrena prema svojoj porodici i prijateljima, to je zastrašujuće", ispričao je izvor.

 

 

Vest o njihovom razvodu i pomirenju proširila se u roku od jednog dana, a brojni smatraju da su glasine proširili oni sami. "Kanje i Bjanka su bili odgovorni za vest o tome da se razvode jer su oboje to govorili ljudima. Ona je to ispričala prijateljima u Australiji, a on je rekao bilo kome ko je hteo da posluša", rekao je jedan izvor ranije.

Kao razlog navode to što je par samo hteo pažnju kako bi uspešno promovisao reperov novi album. "Znali su da ako to urade, da će time izazvati buku i učiniti ih relevantnima dok on pokušava da promoviše svoj novi album. Oboje znaju da je ljudima dosta njih i da njeni goli autfiti nisu dovoljni da zadrže zanimanje ljudi. Svi su je videli golu i više ne postoji ništa čemu se mogu čuditi", dodali su insajderi, prenosi Daily Mail.

Kanje i Bijanka venčali su se 2022. godine, kratko nakon što je on finalizovao razvod od rijaliti zvezde Kim Kardašijan.

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading