Da li ste znali da u najgledanijoj seriji glumi ćerka slavnog muzičara? Svojom ulogom uzdrmala Holivud, a evo ko je u pitanju

Tatjana Badarević Vesti 13.09.2024 19:03 0

Iv Hjuson, ćerka Bona Voksa, tumači ulogu Amelije Saks u Netfliksovoj seriji "Savršen par"

Iv Hjuson

Profimedia

Netfliksova serija "Perfect Couple" ( "Savršen par" ) zasnovana na besteseleru Elin Hilderbrand osvojila je publiku širom sveta. U šest epizoda, radnja prati priču o naizgled savršenom jenčanju koje se pretvara u noćnu moru. Glavna junakinja se sprema da se uda za čoveka iz jedne od najbogatijih porodica u Nantaketu. Njena nezadovoljna buduća svekrva, ujedno i poznati romanopisac, nije štedela novac za planiranje onoga što obećava da će biti najprestižnije venčanje sezone, sve dok se mrtvo telo ne pojavi na plaži.

Nikol Kidman igra ulogu svekrve koja možda zna više nego što priznaje, jer počinju da izlaze na videlo jezive tajne, a istraga naizgled kao da je prepisana sa stranica njenih romana.

 

 

Međutim ono što sigurno niste znali je to da se u seriji pojavljuje i ćerka slavnog muzičara grupe "U2" Bona Voksa, Iv Hjuson, kako pišu strani mediji.

Iv Hjuson u seriji naime tumači ulogu mlade, Amelije Saks, Bendžija Vinburija. Njihovo venčanje će naime biti prekinuto pronalaskog mrtvog tela na obali.

Iv Hjuson

Profimedia

 

 

Ispostavilo se da je žrtva upravo Amelijina najbolja drugarica i deveruša, Merit Monako. Svi na venčanju, uključujući i Ameliju su osumnjičeni za ubistvo.

Ova fantastična drama sa primesama trilera je sa razlogom osvojila publiku, a ćerka Bona Voksa, Iv Hjuson, polako, ali sigurno počinje da osvaja Holivud što je i svojim angažovanjem u najgledanijoj seriji i pokazala.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading