Gluma je ne zanima: Uprkos pozitivnim reakcijama Megan Markl neće biti deo nastavka serije koja je proslavila

Olja Jelić Vesti 10.02.2024 11:12 0

Megan Markl neće glumiti u spin off-u popularne serije "Suits", ali je pokušala da bude deo snimanja.

Megan Markl

EPA

Megan Markl neće glumiti u spin off-u popularne serije "Suits", ali je pokušala da bude deo snimanja.
Kako pišu mediji kreatori serije osmislili su savršenu ulogu za nju i uprkos tome što je originalna serija imala pozitivne reakcije, Megan nije pristala. Poznato je čak i da je u produkciju serije htela da ukljući svoju kompaniju Archewell.

Naime, u januaru ove godine objavljeno je da se radi spin-off serije "Suits", koja je završila sa snimanjem pre četiri godine. Budući da je jednu od glavnih uloga igrala upravo Megan Markl, javnost se zapitala hoće li ona biti deo nastavka.

 

 

Sada su izvori bliski producentima ekskluzivno potvrdili da vojvotkinja od Saseksa ne planira da glumi u seriji, ali da se kroz svoju kompaniju želi pridružiti procesu snimanja kao izvršna producentkinja. No, NBC je odbio tu ideju.

Nakon toga, oglasili su se iz njene kompanije Archewell, koji su rekli da oni nisu ni pokušali biti uključeni u produkciju ove serije.

Megan Markl je u seriji "Suits" glumila pravnu asistentkinju Rejčel Zejn. Serija je premijerno prikazana 2011. godine, a završila se 2019. godine. Zanimljivo je da je ovoj seriji naglo porasla popularnost nakon što je objavljena na Netflixu pa je 2023. godine postala najgledanija serija u SAD-u.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading