Živela je u SIROMAŠTVU, pa postala ČUDO od DETETA: Zvezdu najvećeg NETFLIKSOVOG hita niko više ne može da prepozna, svi se pitaju šta joj se DESILO

Vesti 15.07.2022 09:46 0

Čuvenu Jedanaesticu u naučnofantastičnoj seriji "Čudnije stvari" ("Stranger things") možemo ponovo da pratimo na Netflksu

serija

Profimedia

Najgledanija serija u poslednje vreme, ujedno je i serija koja je našeg poznatog glumca Nikolu Đurička lansirala među svetski poznate glumce.

U istoimenom "Netfliksovom čedu" Mili Bobi Braun (18) je od samog početka deo glumačke ekipe.

Mili Bobi Braun rođena je u Marbelji u Španiji, kao treće od četvoro dece. Njeni roditelji poreklom iz Velike Britanije Keli i Robert Braun preselili su u Englesku kada je glumica imala četiri godine, piše "eonline".

Mlada zvezda je rođena sa oštećenjem sluha na jednom uhu, a ovo čulo je potom u potpunosti izgubila, naučivši već u detinjstvu kako da se prilagođava tome.

U želji da podrže njen talenat, porodica se preselila u Orlando na Floridi kada je ona imala osam godina. Vodile su je na časove umetnosti, audicije za reklame, a onda im je jedan agent rekao da bi trebalo da odu u Los Anđeles.

Njeno detinjstvo pratile su česte selidbe pa se nakon boravka u Engleskoj gde je glumila u "Bi-bi-sijevom" šouu "Uljezi", vratila u Atlantu, a sve zbog serije "Stranger Things".

Majka Mili Bobi Braun bila je veoma uznemirena kada je njena 12- godišnja ćerka zbog uloge Jedanaestice morala da obrije glavu.

"Dan kada sam orbijala glavu bio je najsnažniji trenutak u mom životu. Kada sam se pogledala u ogledalo, shvatila sam da imam jedna zadatak: da inspirišem druge. Bilo je to tako osnažujuće. Ne treba vam kosa da biste bili lepi. I ja sam to tada shvatila", poručila je Mili kojoj je ova serija donelq i prvi poljubac, sa kolegom Finom Volfardom.

Mili, koju pamtimo kao devojčicu danas gotovo da ne možemo da prepoznamo, a najnovija fotografija koja se pojavila u javnosti izazvala je mnogo negativnih komentara i polemike.

"Izgleda kao MILF sa 18", "Uopšte više ne izgleda kao jedanaestica, treba joj tona šminke za ulogu","Ostarila je preko noći","Izgleda kao da ima 30, da li je neko od vas video osamnaestogodišnju devojčicu", samo su neki od komentara ispod ove fotografije.

Ipak bilo je i onih koji su je branili, pa su istekli da devojčice prolaze kroz ogromne promene u periodu između dvanaeste i osamnaeste godine. Mili definitivno na fotografiji ne izgleda kao tinejdžerka, ali na kraju krajeva mnogi od nas imaju slične fotografije, samo što ih verovatno čuvvamo u starim albumima.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading