"Naučila sam da pušim cigaru": Sofija Vergara priznala kako je bilo glumiti mafijašku šeficu opasnog kartela

Olja Jelić Vesti 19.01.2024 12:37 0

Sofija Vergara je gostovala u emisiji gde je ispričala zanimljive detalje sa snimanja serije "Griselda".

Sofija Vergara

Printscreen/Instagram

Glumica Sofija Vergara gostovala je u emisiji Džimija Falona gde je pričala kako ju je Andres Baiz, redatelj mini serije Griselda (u kojoj Sofija  glumi kolumbijsku krijumčarku droge Griseldu Blanko), učio kako pušiti cigarete i uzimati kokain.

"Nisam ništa znala. Naučio me kako da pušim. Naučio me kako da uzimam kokain. Puno me toga naučio”, rekla je Sofija nakon čega je voditelj prasnuo u smeh, kao i publika u studiju. 

 

 

"Neverovatno, imam 51 godinu i ne znam kako da zapalim cigaretu. Nikada nisam konzumirala kokain. Bilo je to sjajno iskustvo", dodala je glumica. 

"Sve je bilo lažno, ali gluma je bila prava"

Svima je njena izjava bila urnebesna te je glumica shvatila zašto joj se smeju pa je nastavila: "Kokain koji sam konzumirala bio je lažan. Ali morala sam se pretvarati. Cigarete su takođe bile lažne. Sve je bilo lažno, ali gluma je bila prava", kazala je Sofia. 

 

 

 

Griselda je bila "kraljica kokaina"

Griseldu Blanko prozvali su "kraljicom kokaina", a bila je poznata po trgovini kokainom na području Njujorka i Majamija, a oni koji su imali priliku da sarađuju s njom tvrde da je bila hladnija i nemilosrdnija od Pabla Eskobara. Neki veruju da je bila upletena u više od 200 ubistava. Bila je godinama u zatvoru pa je puštena 2004. godine i deportovana u Kolumbiju. Griseldu je 2012. godine u Medelinu ubio muškarac na motoru.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading