Deca će ih obožavati: Za najbolju zabavu bez haosa potrebne su 2 ideje, uživanje je zagarantovano!

Vesti 14.04.2024 17:33 0

Ako imate malog umetnika u svom domu, onda je jasno da istovremeno imate problem sa žvrljotinama po zidovima i ostalim površinama u kući i van nje...

deca

Printscreen/Instagram/lilybcoco/TikTok/cullligan

Stiglo nam je proleće, a sa njim i topli dani okupani suncem koji nas vuku da što više vremena provodimo napolju. To je pogotovo slučaj ako imate decu jer ona prosto obožavaju da trčkaraju napolju.

Ipak ponekad ih je potrebno zabaviti na pravi način kako ne bi napravila neki dar-mar i potencijalno se povredila tokom nestašluka.

Upravo iz tog razloga izdvajamo dve fantastične ideje koje će obožavati vaši najmlađi, a ujedno i vi jer ne iziskuju veliku pripremu i nakon igre nije teško pospremiti ostatke.

Umetnost napolju

Ako imate malog umetnika u svom domu, onda je jasno da istovremeno imate problem sa žvrljotinama po zidovima i ostalim površinama u kući i van nje. Rešenje za haos napolju, a ujedno i nova dimenzija zabave je slikanje po zavesi od tuš kabine.

 

 

Sve što treba da uradite jeste da postavite zavesu na željeno mesto u dvorištu ili na terasi, date detetu boje i četkice i uživate gledajući ga kako stvara svoje najnovije remek delo. Kada završi, zavesu jednostavno prebrišite ili isperite vodom, ostavite da se osuši i biće spremna za ponovnu upotrebu.


Zabavni balončići

Ne postoji dete koje ne voli da duva balončiće od sapunice. Jedni problem je što se sapunica i voda često prospu širom prostorije, a njihove male ruke se brzo ulepe. 

 

@cullligan already prepared for the “looks like he’s had practice” feedback 😂🫧 . #bubbles #bubblehack #todayyearsold #marriage #marriedlifehumor #marriagecomedy #DidYouKnow #fyp #fypシ @Katie ♬ original sound - Cullen

 

Kako biste izbegli ovaj problem naučite ih da ne vade štap za duvanje balončića iz bočice, već da ga samo izvuku do pola i da duvaju u njega dok ga pomeraju gore-dole, kao što je pokazano u video snimku. Ovaj trik takođe garantuje pravljenje mnogo većeg broja balončića i zabavu bez haosa.

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading