Dete zalepilo tetovažu po sred lica: Majka se uhvatila za glavu od muke, a onda joj sinula genijalna ideja, pogledajte šta je uradila

Vesti 28.02.2024 17:29 0

Majka se odmah dosetila trika sa TikToka, te je uzela

žena

Shutterstock

Roditelji znaju da je decu često nemoguće obuzdati. Pričali ili ne pričali oni će uraditi po svome, i to je jednostavno tako. Neka ograničenja im možete staviti, ali istina je da ne možete bdeti nad njima po ceo dan, pogotovo kada malo porastu.

Dešava se da u prevelikoj težnji ka samostalnosti ponekad ,,upadnu u nevolju" i tek kada pogreše shvate da ne mogu baš sve sami. I šta onda?

Lako je kada znate kako da rešite problem na brz i smiren način. Ali šta se dešava kada ni sami niste sigurni kako da pomognete svom detetu?

Tetovaža na licu

Jedna mama je podelila prilično urnebesno iskustvo na TikTok-u gde je pokazala svoju ćerku sa tetovažom Zlatokose iz filma ,,Zlatokosa i razbojnik" na sred lica! Njen obraz je bio rumen od trljanja. Pokušavala je i pokušavala da ga odlepi ali nije bilo vajde.

 

@learnwithcharz Tiktok hack wins! I used other “resources” to help solve this problem and it was like alcohol, acetone, etc. #parenting #parentingtips #temporarytattoo #learnwithcharz ♬ Children's Music(806611) - Draganov89

 

Majka se odmah dosetila trika sa TikToka, te je uzela selotejp i zalepila ga preko tetovaže. Dobro je pritisla kako bi se tetovaža potpuno zalepila, a onda odlepila selotejp traku i sa njom tetovažu. 

Ako se ovo nekada desi vašem mališanu, znajte da ne morate da trljate i tako iritirate njihovu nežnu kožu. Umesto toga uzmite selotejp i problem će nestati za čas! 

 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading