Kakav mali slatkiš: Video mame koja uči sina kako da skoči oduševio ljude, ovo je nešto najlepše što ćete danas videti

Olja Jelić Vesti 20.02.2024 21:06 0

Simpatični video mame koja uči sina kako da skoči postao je viralan

Mama i sin

Printscreen/TikTok

Video mame Remi i njenog sina Aleksa, u kojem Remi pokušava da ga nauči da skočii, postao je viralan. Simpatičan video dosad je pogledan više od jedanaest miliona puta.

23-godišnja mama, Remi, podelila je video na svom TikToku, u kojem Aleksu objašnjava i demonstrira kako treba da skoči. Govori mu da mora da savije kolena, odgurne se od poda i skoči, a svaki Aleksov pokušaj je slađi od prethodnog. 

 

 

@_alexandrawren_ teaching my toddler to jump😂😂😂 why are these little people so funny😂😂 when do toddlers get the skill to jump and their feet leave the floor??? #toddlersoftiktok #toddlermom #13monthsold #baby #singlemum ♬ original sound - Alex & Remi -Single Mum Life🤍

 

 

Remi na svom profilu objavljuje video zapise iz njihovih života, a ovaj se posebno svideo ljudima i postao viralan. Mnogi su se javili u komentarima ispod videa i podelili da ih je jako nasmejao. 

"Kako se samo trudi, pravi slatkiš", "Prasnula sam od smeha kada je prvi put probao da skoči", , "A vidi ga kako je ponosan na sebe", "Prvi pokušaj je bio najbolji, baš me nasmejao", neki su od komentara. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading