Mamin ten i tatine okice: Kloi Kardašijan podelila preslatke slike svog sina Tejtuma, da se rastopite!

Vesti 09.02.2024 20:49 0

Ranije ove nedelje, Kloi je podelila nekoliko fotografija na kojima je Tejtum na snimanju porodične emisije ,,Kardašijanovi"

Kloi

Printscreen/Instagram/kloekardashian

Mama dvoje dece, Kloi Kardašijan (39) je u četvrtak podelila neke preslatke fotografije 18-mesečnog Tejtuma na svom Instagramu. Njih dvoje su pozirali na krevetu, dok je nasmejano dete mazilo svoju mamu.

Na drugoj slici se videlo kako ona s ljubavlju gleda u svog sina dok se on naslanja na nju.

„Ja i moja beba“, napisala je Kardašijka u objavi, na kojoj se nalazi nekoliko kako se smeju zajedno.

Rijaliti zvezda koja takođe deli ćerku Tru (5) sa bivšim Tristanom Tompsonom (32), redovno vodi svog malog slatkiša na posao, ističe People.

 

 

Ranije ove nedelje, Kloi je podelila nekoliko fotografija na kojima je Tejtum na snimanju porodične emisije ,,Kardašijanovi". „Odvedite sina na posao“, napisala je Kardašijanka.

Dodala je: „Bio je tako dobar i divno je bilo imati ga na snimanju.

 

 

Kardašijanka je u januaru otkrila da Tejtum već voli modu. Ponosna mama je na svom Snapchat-u podelila fotografiju svog sina koji nosi malu Fendi košulju na dugmiće i lančić. Na slici se može videti mališan kako uživa u užini dok ljulja svoju modnu odeću. Kardašijanka je na fotografiji napisala "Tejtum".

Tokom odgovaranja na pitanja na Snapchat-u, Kardašijanka je takođe istakla da su Tejtum i True bliski sa svojim mladim rođacima. Na pitanje koliko često njena deca viđaju svoje rođake, ona je odgovorila: „Skoro svakog dana“.

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading