Generacija Z ismeva milenijalce: Tvrde da pogrešno nose naočare jer samo je jedan kul način, bukti rat na mrežama

Olja Jelić Vesti 20.09.2023 21:02 0

Generacija Z ponovo ismeva milenijalce. Prema genzerima, milenijalci pogrešno nose svoje sunčane naočare.

Naočare

Printscreen/TikTok

Generacija Z ponovo ismeva milenijalce. Prema genzerima, milenijalci pogrešno nose svoje sunčane naočare. Jedna žena je objavila video na TikToku u kojem je podelila kako se njena prijateljica, koja je iz generacije Z, ruga načinu na koji ona nosi sunčane naočare, što je izazvalo raspravu.

Džordan Harper, medicinska sestra iz Los Anđelesa, sunčala se na bazenu s prijateljicom šaleći se da je zbog toga ceo dan izložena "apsolutnom maltretiranju". "Način na koji nosim sunčane naočare nije dovoljno dobar za ove ljude", našalila se u snimku koji ima 600.000 pregleda.

 

 

Video izazvao raspravu

"To je noćna mora PR-a", insistirala je mlađa prijateljica. Harper je pokazala da nosi svoje sunčane naočare pripijene više uz nos, a njena prijateljica je rekla da su "tako zabijene u lice", te da "izgleda kao tata koji nosi vizir".

Očigledno je "ispravan" način nošenja sunčanih naočara, prema generaciji Z, niže uz vrh nosa. Ljudi u komentarima su imali podeljena mišljenja. Većina je insistirala na tome da je Harperin ispravan jer tako zapravo blokira sunce.

"Ja ih nosim na stari način", "Nosim ih zbog praktičnosti, a ne da izgledam lepo", "Stari način jer volim da dišem", "Generacija Z zna najbolje", "Moraju da ti se vide obrve", "Generacija Z jednostavno o svemu previše razmišlja. Nosiš kako ti se sviđa", samo su neki od komentara ispod objave.

Komentari (0)
Loading