Mlađa je od ćerke svog muža: Ljudi njenog supruga nazivaju predatorom, ali nju nije briga, najvažnije joj je da ima ovo!

Vesti 26.09.2023 11:26 0

Alija (25) je pre dve godine upoznala svog supruga Stiva (48), a od njegove najstarije ćerke je godinu dana mlađa.

muž i žena

Printscreen/TikTok

Mudrost i stabilnost — to su dve stvari koje Alija ceni kod njega. Upoznali su se dve, a sada su na podelili video o svojoj vezi na TikTok-u, prikupivši 7,5 miliona pregleda i gomilu ružnih komentara. „Dobijamo komentare poput „Ovo je bolesno“, „On je predator“, „Ostaviće te zbog nekog mlađeg kada budeš stariji“ i mnoge druge koje pokušavam da blokiram čim se pojave“, kaže Alija i dodaje: „Mislim da je najnegativniji komentar koji sam dobila bio u stilu ’Brus Vilis je dobio demenciju i njegova mlada žena ga je napustila, ona će učiniti istu stvar'.

 

 

Alija tvrdi da je sve ovo potpuno netačno. „Razmišljala sam o svemu što dolazi sa zabavljanjem sa muškarcem starijim od mene. Možda zvuči naivno, ali spremna sam da se nosim sa svime što je pred nama i nameravam da se brinem o njemu do njegovog poslednjeg daha.“, rekla je.

Aalija je, inače, „zapela za oko“ Stivu na poslovnom sastanku u septembru 2019. Rekla je: „Neki od najboljih delova veze sa velikom razlikom u godinama za mene su mudrost i stabilnost koju Stiv ima. Niko od moje porodice koja živi u Kaliforniji ne poseduje svoje domove, moj muž je posedovao mnoge, a mi trenutno posedujemo kuću u kojoj živimo, i to mi daje osećaj radosti i stabilnosti koji su mi bili potrebni tokom odrastanja,“ objašnjava mlada supruga.

 

@_aaliyaak Replying to @Hirut Sheta yall be trying to eat me up with the “is he your dad” & “she must have daddy issues” comments 😂😭😂 heres my dad and husband at our annual family Christmas Party❤️ #agegapcouple #happyhoesainthating #playwityamammy ♬ Funny Laugh no no no - Sound Effect

 

Sada joj Stiv pomaže da se brine o petogodišnjoj ćerki Adilin koja „ga mnogo voli“. Stiv je takođe otac Adrijane (26) i Kristijana (22) iz ​​prethodnog braka. Kada je reč o zabavljanju sa starijim muškarcima, Alija kaže da je istina da neki imaju loše namere prema mlađim ženama. „Ne dozvolite im da vas iskorišćavaju“, rekla je, „Nađite nekoga ko vas zaista voli i podržava. Zapravo, u malim detaljima ćete pronaći odgovor da li je osoba prava za vas ili ne“. A za ljude koji ne podržavaju veze sa razlikama u godinama, ona je dodala: „Samo želim da kažem da se nadam da ćete jednog dana pronaći ljubav kakvu mi imamo.“

Komentari (0)
Loading