Zbog BEBE koja plače potpuno je izgubio ŽIVCE: Niko nije mogao da ga SMIRI, a o ovom SKANDALU se i dalje raspravllja

Vesti 22.04.2023 08:30 0

Neobična i neugodna situacija dogodila se na letu Southwest Airlinesa za Floridu.

Zbog BEBE koja plače potpuno je izgubio ŽIVCE: Niko nije mogao da ga SMIRI, a o ovom SKANDALU se i dalje raspravllja

Shutterstock

Naime, jedan putnik je snimio drugog putnika kako psuje stjuardesu i stjuardese zbog uplakane bebe sa kojom mora da deli avion. Ljut čovek psuje više od tri minuta, iznerviran plačem deteta. „Bez buke“, kaže stjuard u jednom trenutku putniku, na šta ovaj odgovara: „I beba!“

Snimak je postavljen na TikTok, ali i na Fejsbuk, Instagram i Tviter, gde je postao predmet diskusija. "Uvek se pitam da li ljudi misle da roditelji žele da njihovo dete plače? Naravno da ne. Znamo da dete plače, nemojte da nam otežavate", prokomentarisala je jedna osoba. "Ako ne podnosite da beba ili mališan plače, možda putovanje avionom ili biti u javnosti nije za vas. Bilo bi me sramota da ne znam kako da se nosim sa takvim situacijama kao što je ovaj čovek. On je očigledno disfunkcionalna odrasla osoba“, rekao je drugi.

Dok je ponašanje čoveka naljutilo mnoge, ima i onih koji saosećaju sa njim. "Zašto moramo da budemo žrtve loše dece? Iskreno, ako dete ne može da se ponaša, ne pripada mu let", "Očigledno je dete plakalo većinu vremena. To je nepodnošljivo", napisali su drugi. Predstavnik Southvest Airlines-a rekao je za Danas o video snimku, rekavši: „Nemamo detalje, ali hvalimo našu letačku posadu na profesionalizmu i izvinjavamo se ostalim putnicima u avionu.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading