Mislia je da NIKADA neće zatrudneti, a onda se desilo ČUDO: Nakon dugog iščekivanja na svet je donela 10 DECE (FOTO)

Vesti 20.04.2023 22:00 0

Nisu retki slučajevi da se nakon borbe za potomstvo rode dvojke, trojke, a nekada se porodica toliko proširi da broji i deset članova

Mislia je da NIKADA neće zatrudneti, a onda se desilo ČUDO: Nakon dugog iščekivanja na svet je donela 10 DECE (FOTO)

Printscreen/Instagram

Često se kaže da ne postoji veća sreća od punog doma dece, koja unose radost. Međutim, u današnje vreme sve više smo suočeni sa problemom ostvarivanja potomstva, a kada neko nakon duge borbe uspe da se ostvari u ovoj najlepšoj ulozi, svi oduševljeno pozdravljaju.

Nakon brojnih razočarenja Satu Nordling Gonzalez, odlučila je da ipak želi da osnuje veliku porodicu, te da neće odustati od ove, za nju najvažnije borbe.

Kada je imala 21 godinu, zatrudnela je ali je ubrzo doživela pobačaj. Međutim, nakon toga stvari nisu mogle da se odvijaju normalnim tokom. Pobačaj je ostavio trega na njenoj materici što joj je stvorilo veliki problem na njenoj materici.

Ubrzo nakon pobačaja, Sata je opet ostala trudna, ali se i ovaj put nije završilo slavno. Razočarana, mislila je da se nikada neće ostvariti u ulozi majke.

 

 

Ipak, nije odustala i 2009. godine - rodila je prvo dete, devojčicu Nikol, a do danas je donela na svet ukupno šest devojčica i četiri dečaka, što izaziva divljenje među ljudima u njenoj okolini. Ipak nije lak posao biti mama 11 dece.

Kako izgleda dan u ovoj velikoj porodici?

Međutim, velika porodica donosi i puno obaveza, a ona je odlučila da sa svojim pratiocima na društvenim mrežama podeli kako izgleda jedan njen, ne tako uobičajeni dan mame. Njeno jutro počinje u šest ujutru sa menjanjem pelena i pripremom doručka i spremanjem starije dece za školu.

- Jutro za mene kreće pre nego što svane, kada obavim sve poslove sa decom, krećem sa čišćenjem kuće. Ribanje, usisavanje i pospremanje svega, jer hvatam svaki momenat dok deca nisu tu da iskoristim - rekla je ova mama.

 

 

Poslepodne kada se deca vrate iz škole, priprema im ručak i pomaže oko domaćih zadataka, ali i u isto vreme sprema večeru. Deca na kraju ležu oko osam sati uveče, a ona tek iza ponoći.

Satu sada živi u porodici koja broji 13 članova. Izjavila je da ovo nije nikako lak zadatak i posao, ali da uživa u svakom danu i da je baš ovo želela za sebe.

 

 

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading