"Mogla si bar da ISFOTOŠOPIRAŠ te STRIJE": Majka šestoro dece postavila sliku golog STOMAKA, pa dobila PROZIVKE, njen muž je svima OVAKO odgovorio!

Vesti 12.04.2023 19:30 0

Nije očekivala da će naići na ovakve komentare

"Mogla si bar da ISFOTOŠOPIRAŠ te STRIJE": Majka šestoro dece postavila sliku golog STOMAKA, pa dobila PROZIVKE, njen muž je svima OVAKO odgovorio!

Printscreen/Facebook

Šarni Kizer (39) je fitnes blogerka i majka šestoro dece, postavila je fotografiju na kojoj se vide strije i opušten stomak, a nakog toga je dobila raznorazne komentare na taj račun. 

Na fotografiji se jasno vide strije i oputen stomak iako je ona fitnes blogerka. Dok su joj neke žene zahvaljivale što se ne stidi svog tela, druge su se našle prozvane i kritikove njen izgled.

 

 

 

 

Osim što su je nazivali "odvratnom” i "nakazom”, jedna devojka joj je napisala da je "bar mogla da fotošopa te odvratne strije”. Šarni je teško pogođena ovim komentarima, ali su u njenu odbranu stali suprug i trener. Odmah je na svom Instagramu objavio fotografiju uz komentar: "Strije su lepe“, a imao je šta da kaže i na svom blogu.

 

 

- Mislim da strije simbolizuju snagu svake majke koja je na svet donela šestoro dece. Ne samo ovaj, već svaki. Telo žene pune samopouzdanja, poput moje, mnogo je lepše i privlačnije od tela nesigurne devojke, kakve redovno viđamo na društvenim mrežama - napisao je njen suprug. 

- Nadam se da će jednog dana zaraditi dubinu karaktera, a možda i ožiljke ili strije, i da će znati da to ne znači da su ružne ili istrošene, već lepe, važne i hrabre - zaključio je on.
 

 

 

 

Komentari (0)
Loading