Đinu je dečko zamolio da se pokrije u teretani: Brutalno mu je odgovorila, sada joj svi aplaudiraju

Vesti 12.04.2023 16:30 0

Fitnes influenserka je svog ljubomornog bivšeg stavila na savršeno mesto reagujući na njegov posesivni ispad.

Đinu je dečko zamolio da se pokrije u teretani: Brutalno mu je odgovorila, sada joj svi aplaudiraju

Printscreen/TikTok

Ljudi su saosećali sa njenom situacijom, nazivajući njenog bivšeg „nesigurnom“. Đina (@genna0920) je snimila snimak u tamnozelenoj majici I u uskim crnim helankama. „Možeš li da se više prikrivaš u teretani? Ne želim da te momci gledaju“, stoji u natpisu na snimku.


Tekst se odnosio na komentare koje je ranije dobijala od bivšeg. „Zasnovano na istinitoj priči“, dodala je u opisu. Ona je dala vrlo jasan komentar tako što je odabrala pozadinu za klip: „Grow a pair“.


'To samo pokazuje da gleda u druge'

Video je oduševio gledaoce u komentarima. "Mislim, pusti ih da bulje. Nisam zabrinut", napisao je jedan pratilac. „Bio bih ponosan. "Prava energija", odgovorila je Đina.

@genna0920 Based on a true story ⛳⛳⛳#GymTom #OnPrep #FY #FYP ♬ Grow A Pear - Ke$ha

„Kažem svojoj ženi da nosi šta god želi“, dodao je drugi. „Srećan sam što sam sa njom bez obzira na sve. "Ovo je san", odgovorila je Đina. „Svaki momak koji ovo kaže devojci u suštini vam govori da bulji u žene dok je u teretani“, prokomentarisao je treći. "Oh, nisam ni pomislio na to", odgovorila je Đina.

„Pokazuje se čovekova nesigurnost“, napisao je drugi. "Možda bi trebalo da pokriješ to sranje." „Amin, gospodine“, odgovorila je Đina.

Video je nastao kao deo trenda u kojem se dame suprotstavljaju zastarelim kritikama ženske mode u teretani.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading