Devojku su VRATILI kući sa posla zbog NEPRIKLADNE odeće: Ona je bila ZAKOPČANA do grla i nikome nije JASNO zašto su to uradili

Vesti 25.02.2023 12:00 0

Devojka je u snimku otkrila šta se dogodilo, te je snimila ceo autfit kako bi čula i drugo mišljenje

Devojku su VRATILI kući  sa posla zbog NEPRIKLADNE odeće: Ona je bila ZAKOPČANA do grla i nikome nije JASNO zašto su to uradili

Printscreen/TikTok

Jedna TikTok korisnica je podelila na svojoj društvenoj mreži neprijatnost koju je doživela na svom poslu zbog po njima, neadekvatne garderobe. 

Devojka koja se na TikToku potpisuje kao Meri Di, požalila se da ju je koleginica iz sektora za ljudske resurse vratila kući zato što je obukla usku crnu haljinu dužine do kolena, uz obrazloženje da "previše otkriva i odvlači pažnju", iako je bila zakopčana do grla.

Devojka je u snimku otkrila šta se dogodilo, te je snimila ceo autfit kako bi pratioci procenili ima li u njemu nečeg problematičnog, a potom je i pitala koleginicu iz ljudskih resursa šta je pogrešno u njenom stajlingu.

Odgovor koji je dobila je zbunio i nju i njene pratioce.

 

@notmariedee

This is getting ridiculous.

♬ original sound - NotMarieDee

 

-Žao mi je, ali ne možeš to da nosiš, previše otkriva i skreće pažnju - odgovorila joj je 

Merini pratioci, baš kao i ona, nisu videli ništa problematično u njenom oblačenju, te su joj uglavnom pisali komentare podrške.

 - Moj muž kaže da je to ljubomora i ja moram da se složim s tim - 
- Smeta joj što te njena simpatija na poslu gleda. Smeta joj što izgledaš bolje od nje - samo su nekih od komentara ispod objave.

Bonus video

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading