Probudila se tokom leta i šokirala se: Za sve krivi DETE koje je sedelo ispred nje

K.Ć. Vesti 06.12.2022 17:00 0

Džulija Valentine je zadremala dok je bila u avionu

Probudila se tokom leta i šokirala se: Za sve krivi DETE koje je sedelo ispred nje

Printscreen/Instagram

Kada se probudila, nije mogla da veruje svojim očima. Na čarapama je imala crteže koje je napravilo dete ispred nje. Korisnici interneta kažu da ne možete kriviti dete, jer je očigledno žena kriva.

Šarene linije nisu se dopale putnici, koja je tokom dremke izula cipele i zabila noge u procep između sedišta u redu ispred nje. Ona je svoje nezadovoljstvo podelila na Instagram profilu Passenger Shaming.

Probudila se iz dremke i bila u šoku

U postu možete pročitati da se posadu često pita da li putnici mogu da se izuju i budu u čarapama tokom leta. Ne postoji takva zabrana, ali kao što možete pročitati, čarape treba da budu čiste, ne smeju da smrde, a pre svega ne treba da budu u tuđem prostoru.

Iako su mnogi mogli da kritikuju ponašanje deteta, veliki broj ljudi je odlučio da za to nije kriv mali putnik. Prema njihovim rečima, Džulija Valentin je na ovaj način kažnjena jer je držala noge na pogrešnom mestu.

Izuvanje cipela tokom leta avionom nije dobra ideja, ne samo zato što može da uznemirava vaše saputnike. Kako prenosi portal travelandleisure.com, u avionu nije baš čisto. Osoblje čisti avion pre svakog leta, ali to rade površno, a generalno čišćenje se obavlja s vremena na vreme.

Komentari (0)
Loading