Napravite PAUZU od partnera na 30 dana: Stručnjaci za veze tvrde da je to KLJUČNO kako biste OVO shvatili

Vesti 29.11.2022 21:30 0

Morate se odmaknuti kako biste shvatili šta zaista želite

Napravite PAUZU od partnera na 30 dana: Stručnjaci za veze tvrde da je to KLJUČNO kako biste OVO shvatili

Printscreen/TikTok

Sabrina Bendori je stručnjak za veze i otkrila je kako da prebrodi raskid ili se vrati bivšoj ljubavi, a njeno prvo pravilo je da ako ste i dalje u vezi, uzmite 30 dana "odmora", bez kontakta sa partnerom.

Ona taj period naziva "period odvikavanja od ljubavi“ a onda treba da napravite spisak kvaliteta i mana svog partnera - kaže Bendori, koja je svoj poziv ljubavnog trenera pronašla posle perioda opsesije bivšim dečkom, a danas srećno udata majka troje dece.

- Tokom tog perioda morate razmišljati kao da ste na povlačenju jer je ljubav droga i stvara slične hemijske reakcije u mozgu - kaže ona.

- Tokom 30-dnevnog perioda "apstinencije" od partnera i samoće, bez obzira da li ste raskinuli ili samo napravili pauzu; ne bi trebalo da šaljete poruke, ćaskate ili proveravate (bivše) partnere na društvenim mrežama - rekla je ona i ako nakon raskida, ona vam savetuje da se vratite tek kada osetite da više niste nesrećni ni kada ste sami.

- Ako mislite da vam nedostaje i volite ga, trebalo bi da analizirate šta vam zaista nedostaje, jer potreba za vezom nije potreba za osobom. Morate se zapitati kako drugačije možete pronaći ono što vam nedostaje, sa prijateljima ili porodicom - dodala je. 

Takođe, treba da uradite nešto zbog čega ćete se osećati živim i pomeriti fokus sa nje/njega na vas. 

Ipak kako kaže, ključno je u toku celog ovog testa misliti pozitivno i zaviriti u suštinu svojih potreba.

 

 

Komentari (0)
Loading