Recite ZBOGOM dosadi u krevetu: Ove POZE su NAJJAČE za parove koji su već sve ispobali

Vesti 28.03.2023 22:30 0

Sve ovo već znate, potrebno je samo s vremena na vreme prisetiti se ovih stavki

seks

Shutterstock

Većina parova se drži proverenih stvari sa tek povremenim izletima u isprobavanju novih poza. Iako vam se možda čini kao da u životu niste isprobali više od dve-tri vrste seksa, ako ste u dugoj vezi, velike su šanse da ste već doživeli svih osam vrsta koje većina parova isproba.

Ako očekujete spektakularne poze Kama Sutre - ne morate da čitate dalje. Ali to ne znači da je bilo što na ovom spisku dosadno.

Romantični seks

Duga predigra, puno nežnosti, sveće i romantična muzika glavna su obeležja ovakvih intimnih trenutaka.

Seks na brzaka

Prati ga velika doza adrenalina, a događa se u trenucima kada se potpuno prepustite strastima. Iako traje tek nekoliko minuta, može biti spektakularan.

Seks na zabranjenom mestu

Plaža, šumarak ili automobil parkiran na osami omiljene su destinacije za mnoge parove koji još uvek nemaju vlastito ljubavno gnezdo. Iako bi vam moglo biti neudobno, verovatno ćete poželeti da ga u budućnosti opet isprobate. Obožavaćete dozu adrenalina koja dolazi u paketu sa seksom na zabranjenom mestu.

Seks pomirenja

Iako retki vole svađanje, većina uživa u vođenju ljubavi koje služi kao stavljanje tačke na vaše pomirenje. On može da bude strastven kao i seks na samom početku vaše veze.

Vođenje ljubavi u hotelu

Novi prostor može da bude izuzetno stimulišući i donosi novu dozu seksualnog uzbuđenja pa se takvo vođenje ljubavi dugo pamti.

Jutarnji seks

Nema boljeg osećaja nego kad vas probude nežni ili strastveni dodiri koji garantuju akciju u krevetu.

Seks pod tušem

Zajedničko kupanje ima posebne čari iako verovatno neće izgledati baš onako kako ste videli u filmovima.

Vođenje ljubavi u tišini

Možda se čini dosadno, ali prepuštanje strastima u trenucima kada ne smete da ispustite ni glasa jer se u drugoj prostoriji nalaze gosti može da bude spektakularno.

BONUS VIDEO

 

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading