Drevno NARODNO VEROVANJE: Kad mačka dođe na VAŠA vrata jednu stvar nikako NE SMETE da uradite, možete da privučete NESREĆU!

Vesti 04.02.2022 12:59 0

U mnogim kultarama mačke su obožavane životinje

Drevno NARODNO VEROVANJE: Kad mačka dođe na VAŠA vrata jednu stvar nikako NE SMETE da uradite, možete da privučete NESREĆU!

unsplash.com

Iako naučnici tvrde mačke imaju blagotvoran uticaj na čoveka, pa i na njegovo zdravlje, divno je što se za ove umiljate životinje vezuju i zanimljiva verovanja.

U Indiji su tako verovali da će, ako vam u kuću dođe nečija mačka, uskoro biti venčanje ili vas čeka proširenje porodice.

Postoji verovanje da mačka štiti svog vlasnika od negativne energije, ona zapravo važi za životinju koja je u stanju da upije svu negativnu energiju doma.

Postoji verovanje da ako je mačka stigla u vašu kuću i ne želi da izađe, to može ukazivati na to da je osetila približavanje nevolja i da je došla da ih otera.

Mačka  koja je sama došla u kuću neke osobe donosi prosperitet i sreću, štiti vas od loših duhova i negativnih ljudi. 

Bez obzira na to da li ste ljubitelj ovih životinja, mačku nikako ne bi trebalo da isterate. Potrudite se da je nahranite i pomazite. Ako ipak, niste u poziciji da je zadržite, potrudite se da joj nađete ugodan dom.

Imajte na umu da usvojeno mače štiti porodicu od negativne energije.

Skotna mačka na kućnom pragu je i test i dobar znak. Ona neće doći u dom u kojem vlada energetski haos, već ih privlače mesta koja zrače pozitivnom energijom. Mačke ne biraju tek tako mesto gde bi se okotile, pa ako se pojavi baš u vašoj kući budite uvereni  da vas čekaju sreća, uspeh i blagostanje, a posebno ako se pobrinete za mačiće.

Veruje se i da  mačka koja se pojavi na kućnom pragu sa mačićima predstavlja poboljšanje finansijske situacije i obilje. 


 

Komentari (0)
Loading