Njoj stvarno nije bilo dosta da je 92 puta prevari, pa mu dala još jednu šansu? Nejmar se pomirio sa bivšom, objavili sve na društvenim mrežama?

Nedeljko Tišanović Vesti 23.10.2024 12:05 0

Nova dešavanja kod Nejmarovih.

SplashNews.com / Splash / Profimedia

SplashNews.com / Splash / Profimedia

Slavni fudbaler Nejmar prošle godine raskinuo je sa svojom devojkom, manekenkom Brunom Bjankardi, ali se, prema izvorima, nedavno pomirio s njom. U poslednje vreme, Bruna je objavila nekoliko fotografija na kojima pozira s Nejmarom i njihovim detetom, što je pokrenulo spekulacije da su ponovo zajedno.

"Mi smo svi zajedno", napisala je uz niz fotografija s fudbalerom i njihovom ćerkom koju su dobili u oktobru prošle godine.

 

 

Njihovi pratioci izrazili su sreću zbog mogućeg pomirenja.

"Drago mi je zbog vas", "Dečko, čuvaj ovu ženu jer nijedna nije kao ona", komentarisali su.

Par je raskinuo u novembru prošle godine, a Bruna je tada potvrdila vest.

Ovo je privatna stvar, ali pošto me često povezuju s raznim vestima, sumnjama i sprdnjama, želim da vas obavestim da nisam u vezi. Mi smo roditelji Mavie i to je razlog naše veze. Hvala vam — izjavila je tada. Nije otkrila razloge prekida, ali se ubrzo počelo pričati da ju je Nejmar više puta prevario.

Brazilski mediji su tada izveštavali da je Nejmar svoju devojku prevario čak 92 puta.

Nakon 92. prevare, veza između Nejmara i Brune došla je do kraja. Njih dvoje već pripremaju zvaničnu objavu, ali održavaju prijateljski odnos zbog svoje ćerke Mavie — pisali su tada.

Tokom veze s Brunom, Nejmar je imao aferu s manekenkom i influenserkom Amandom Kimberli, s kojom je dobio ćerku Helenu u julu ove godine, piše Jutarnji. 



Bonus video: 

 

 

Komentari (0)
Loading