Mesec dana nakon što su dobili dete Nejmara ostavila partnerka: Precizno izračunali koliko puta je prevario, brojka je nestvarna

Olja Jelić Vesti 07.11.2023 18:40 0

ako su slavni fudbaler Nejmar i influncerica Bruna Biankardi pre samo mesec dana dobili ćerku Mavie, prema brazilskom listu Correio Braziliense, ovaj par se ipak razišao

Nejmar i devojka

Profimedia

Iako su slavni fudbaler Nejmar i influncerka Bruna Biankardi pre samo mesec dana dobili ćerku Mavie, prema brazilskom listu Correio Braziliense, ovaj par se ipak razišao.

 

 

Naime, prema navodima medija, Brazilac je partnerku prevario 92 puta.

"Nakon 92. izdaje, veza između Nejmara i Brune Biankardi je završila. Njih dvoje pripremaju službenu objavu, ali održavaju prijateljski odnos zbog ćerke Mavie”, piše Correio Braziliense.

Poslednji put kad je Nejmar prevario svoju partnerku, bio je onaj koji joj je prelio čašu, a dogodilo se to 28. oktobra na zabavi u njegovoj vili u Mangaratibi u blizini Rio de Žaneira.

 

 

Slavni fudbaler je svoju partnerku prevario je i u junu ove godine nakon čega joj se javno izvinio jer je vest izašla po mnogim medijima, a na Instagramu je dobio podršku svog oca.

„Ne očekujte da će se osoba promeniti ako ne vidi problem u onome što radi”, napisala je Bruna na svojim društvenim mrežama pa mnogi to povezuju s njenim navodnim prekidom sa fudbalskom zvezdom.

Brunina karijera i njihova veza

Bruna je rođena u Sao Paolu. Studirala je marketing, a nakon toga bavila se manekenstvom te postala uspešna influencerka čije bogatstvo se procenjuje na gotovo dva miliona dolara.

 

 

Nejmar i Bruna upoznali su se 2020. godine te vrlo brzo započeli vezu, ali u početku su skrivali svoj odnos. Fudbaler Al Hilala, ima već trinaestogodišnjeg sina Davija Luku kojeg je dobio sa brazilskom digitalnom kreatorkom i influenserkom društvenih mreža, Karolinom Dantas.

 

@najzena.rs Glumica je zračila samopouzdanjem dok je pokazivala svoje zategnuto telo u bikiniju. #najzena #žena #evalongoria #bikini #bikinimodel ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading