Žene se OTIMAJU oko njega: Srce najpopularnijeg fudbalera je osvojila devojka NEOBIČNOG zanimanja!

Vesti 21.04.2023 13:00 0

Proslavljeni sportista zarađuje skoro milion evra nedeljno i nema ljubitelja fudbala koji ne zna njegovo ime,, a privatno je povučen i skroman momak.

Žene se OTIMAJU oko njega: Srce najpopularnijeg fudbalera je osvojila devojka NEOBIČNOG zanimanja!

Profimedia

Mladi norveški fudbaler Erling Haland ima tek 22 godine, a već je jedan od najpopularnijih i najplaćenijih fudbalera planete.

Na talenat napadača Mančester Sitija nemoguće ostati ravnodušan čak i ako niste preterano upućeni u fudbal zbog kog ga nedeljno plaćaju skoro milion evra.


Simpatični igrač atraktivan je i ženskom polu, ali na žalost dama, on je zauzet. Kako su pisali britanski mediji, Haland je uspešan i van terena, gde ljubi norvešku lepoticu Isabel Haugseng Johansen. 

 

 

On je u više prilika viđen sa svojom devojkom, a interesantantno je da ona nije ni manekenka ni influenserka, kako je to često slučaj u ljubavnom životu njegovih kolega.

Halandova draga je – fudbalerka. Štaviše, upravo su se zahvaljujući svom omiljenom sportu i upoznali.

Erling se priključio FK Brine, iz istoimenog grada, kadd je imao samo pet godina, a tu je proveo deceniju pre nego što je prešao u Molde, a devojku koja mu je ukrala srce upoznao je još u Brineu.

Oni su zajedno pohađali klupsku akademiju i tada se zbližili, ali je njihova veza navodno počela dok je fudbaler igrao za Borusiju.

 

 

– Njihova veza deluje prilično ozbiljno – rekao je nedavno za "The Sun" izvor blizak sportisti.

– Erling ima svet pod nogama, a žene čekaju u redu da budu njegove partnerke – veruje neimenovani izvor. – Ali on je vrlo razuman momak i sasvim je logično to što je s devojkom iz svog grada, koju poznaje godinama. Mora da može da veruje ljudima u svom životu i koncentriše se samo na fudbal.

 

 

Par se retko eksponira u javnosti, a tokom pauze za Svetsko prvenstvo u Kataru, na kom Norveška nije učestovala, viđeni su tokom odmora u sunčanoj Marbelji.

Komentari (0)
Loading