Ona je nova devojka Dušana Vlahovića: Zbog nje je italijanska Megan Foks ostala slomljenog srca

Olja Jelić Vesti 28.07.2023 15:01 0

Slavni srpski fudbaler navodno se pomirio sa bivšom devojkom.

Dušan Vlahović

ATA Images

Dušan Vlahović važi za ne samo jednog od najuspešnijih fudbalera Srbije, već i za jednog od najlepših, ako je verovati pripadnicama "lepšeg" pola. U prilog tome ide i to što je na Dušana svojevremeno bacila oko jedna od najlepših Italijanki, misica Karolina Stramara koju zbog atraktivnog izgleda porede sa Megan Foks.

Jedno vreme se pričalo i da su u vezi, iako zvanične potvrde nikad nije bilo. Zapravo, Dušan je od samog početka karijere bio veoma tajanstven kada je reč o ljubavnom životu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DV9 (@vlahovicdusan)

 

Iako je spajan sa velikim brojem lepotica, fudbaler je odbijao da govori o tome, pogotovo što su većina veza bile samo spekulacije javnosti. 

Međutim, prema pisanju Informera, vedeta Juventusa se pomirila sa svojom bivšom devojkom.

A sve se desilo na letnjem odmoru. Naime, Vlahović je po pisanju domaćih medija malo pre nego što će otići na odmor raskinuo vezu sa italijanskom manekenkom i voditeljkom Karolinom Stramare.

 

 

"Dušan je pre par nedelja ostavio Karolinu Stramare zbog pritiska javnosti. Smetalo mu je što se mediji bave njegovom vezom u tolikoj meri, pa je poželeo da opet bude sam. Ali to nije dugo potrajalo", kaže izvor.

Vlahović je po rečima ovog izvora Dušan je bio na odmoru na Mikonosu, a onda je sa društvom produžio na Ibicu. Tamo je pred kraj odmora fudbaler slučajno sreo Vanju, svoju bivšu devojku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SerbSports (@serbsports)

 

"Čim je došao na Ibicu, video je Vanju, s kojom se zabavljao pre pet godina, a koju poznaje čitav život, i ponovo osetio leptiriće u stomaku", priča ovaj izvor.

Dušan Vlahović

Printscreen/Instagram

 

 

Iste večeri su izašli u provod i nisu se razdvajali do kraja odmora, a ostali su u kontaktu i nakon toga.

Komentari (0)
Loading