Kada je u mini haljinici svi uzdišu za njom, a sada neprepoznatljiva: Najatraktivnija manekenka u crnoj trenerci izašla na ručak, briga je za sve

Vesti 23.08.2024 10:03 0

Manekenka se pojavila u kombinaciji u kojoj nemamo priliku često da je viđamo

Profimedia

Profimedia

Irina Šajk je zapažena kako se krije od paparaca tokom nedavnog izlaska.

Manekenka je nosila crnu trenerku sa kapuljačom brenda Barberi i crne naočare dok je uživala u ručku i druženju sa prijateljicom. Autfit je kompletirala sportskom torbom i crnim patikama sa crvenim detaljima.

Iako smo navikli da gledamo Irinu u glamuroznim izdanjima na pistama širom sveta i ostalim prestižnim događajima, opuštena varijanta joj takođe sjajno stoji.

Podsećamo, Irina je ranije ove godine objavila nekoliko fotografija, slikanih na plaži.

,,Vikend sa mojim" napisala u opisu niza fotografija i dodala emotikone u obliku srca i šapica. Među njima se našla i fotografija na kojoj pozira ispred grma ljubičastog cveća dok drži svog psa i još jedna fotografija na kojoj pozira u malom crnom bikiniju dok nosi svog malog psa.

Ona je takođe objavila fotografiju na kojoj stoji u bikiniju i gleda u kameru dok se oslanja na pristanište. Nakon toga je napravila selfi sa kozom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

Manekenkina ćerka Lea De Sein (7), koju deli sa bivšim Bredlijem Kuperom, takođe se pojavila na fotografijama u objavi, premda se lice devojčice nije videlo.

Lea je na jednoj fotografiji visila naglavačke na igralištu dok je njena duga plava kosa prekrivala njeno lice. Na drugoj fotografiji su se videle noge devojčice pored stopala njene majke, a njihov pas se ugnezdio između njih.

 

Bonus video: 

 

 

Komentari (0)
Loading