Prva radnja sa azijskom kozmetikom na našim prostorima: Otvorena "my Geisha" parfimerija u Galeriji

Promo Vesti 10.09.2024 22:51 0

Božanstveno je...

NajŽena

NajŽena

U tržnom centru Galerija u Beogradu danas je svečano otvorena prva parfimerija opremljena azijskom kozmetikom na našim prostorima glamuroznog imena "my Geisha".

Ovaj događaj je privukao veliki broj zainteresovanih građana, te su u prvim minutima od otvaranja rasprodati mnogi proizvodi koji su krasili police pomenute parfiemerije. U radnji su se mogli videti i isprobati najpre najluksuzniji parfemi po vrlo povoljnim cenama, do proizvoda za negu lica, ali zainteresovane dame prošetale su i do make up kutka koji krasi ovu radnju. 

NajŽena

Najžena

 

 

Prema rečima vlasnice parfimerije "my Gaisha" Dijane Radivojević proizvode koje je dovela u Srbiju krasi izvanredan kvalitet, ali i vrlo pristupačne cene jer je želela da svim damama pruži mogućnost da budu, kako kaže negovane, lepe i da savršeno mirišu.

"my Geisha" napravljena je od želje da svaka žena ima prelep osećaj kada ulazi u parfemeriju i da su ujedno cene prilagođene svačijem džepu — istakla je Dijana. 

Brend "my Geisha" ima preko 60 radnji u preko 60 zemalja, a sada je otvorena prva i jedina franšiza za Srbiju. Ideja je bila da svaka žena može da miriše lepo i bude negovana i da kvalitet i cena budu u najboljem rasponu. 

Imamo parfemsko ulje što je malo drugačije i upečatljivije, a parfemi su nam iz Emirata. Imamo eksrtate parfema koji imaju do 40% esencijalnih ulja koji traju i do 2, 3 dana na koži. Imamo i premium korejsku kozmtiku i to samo kod nas možete pronaći. Koreja ima najnapredniju tehnologiju što se tiče kozmetike — dodala je ona.

NajŽena

NajŽena/Nedeljko Tišanović

 

 

Kako i sama navodi kada je prvi put probala proizode iz parfimerije "my Geisha" bila je prezadovolja i neprestano je razmišljala o ideji da brend dovede u Srbiju i ženama pokaže moć proizvoda koji su nju oduševili. 

NajŽena/Nedeljko Tišanović

NajŽena

 

 

Naši proizvodi su namenjeni svima. Imamo proizvozde i za decu. Jedan brend je napravila žena koja ima troje mališana. Želela je da napravi kozmetiku koju može cela porodica da koristi. Tako je napravila bukvalno jedan univerzalni proizvod i on se može naći u našem asortimanu — zaključuje Dijana osvrnuvši se i na to da su prozvodi parfimerije "my Geisha" svima namenjeni i da svi oni koji žele da dobro mirišu i budu negovani dobro došli.

 

Komentari (0)
Loading