11:26 Dom i saveti Preznojite se dok otvorite flašu vina? Više nemojte da se mučite, ovi trikovi će vam olakšati posao garantovano
10:01 Dom i saveti Zasecite je na 3 mesta, da biste je sa lakoćom vezali: Trik za otvaranje kese sa zamrznutom hranom će potpuno pomeniti jednu vašu naviku
22:51 Lepota i Moda Prva radnja sa azijskom kozmetikom na našim prostorima: Otvorena "my Geisha" parfimerija u Galeriji
11:13 Horoskop Danas se otvara Lavlja kapija, ovaj portal menja život: Desiće se velike promene, ali samo jedan znak će se rešiti bede
15:00 Ispovesti Koleginici zlato, ženi blato: Poludela sam u sekundi kad sam videla šta je kupio njoj, a meni samo ove gluposti
14:12 Poznati Ne odustaje od bivše: Ben Aflek ponovo u društvu jedne od dve Dženifer, nikako da se smiri, pogledajte ovu scenu
13:30 Dom i saveti Travnjak kao iz filma: Evo kako da trava raste baš tamo gde treba, baštovani znaju u čemu je stvar
12:43 Poznati Džabe što je zgodan: Bred Pit gadno razočarao žene nakon ove scene, želudac im se okrenuo
12:00 Zdravlje Menopauza pritiska srce: Može da poveća rizik od opasnih bolesti, ali evo šta često pomaže
11:15 Poznati Crvenilo, podočnjaci, bore: Glumica skinula šminku i pokazala svoje pravo lice, jedva smo je prepoznali