Profesionalna kuvarica rođena u Bugarskoj Snežana otkrila je trik s kuvanim jajima za koji kaže da je "najbolji ikad". Snimak je vrlo brzo postala viralan i mnogi žele da ga isprobaju.
Kuvarica je priznala da nije imala pojma o tome "33 godine života". "Kako mi nikp nije rekao da je ovo najbolji način za odvajanje delova jaja?", rekla je u svom videu na Tik Toku.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
Snežana je pokazala kako treba lagano zaseći "kuhinjskim nožem belance tvrdo kuvanog jajeta i nežno zarolati jaje za savršen rez". To omogućuje da žumance bez napora iskoči i liči na urednu okruglu kuglicu.
Ali to nije jedini vrhunski savet koji je Snežana podelila o tvrdo kuvanim jajima. Pratiocima je, takođe, demonstrirala kako lako oguliti jaja bez stvaranja nereda, piše The Mirror.
U zasebnom videu objasnila je da ako lagano razbijete jaja nakon kuvanja, a zatim ih stavite u "ledeno hladnu vodu" u kutiji ili sličnoj posudi. Zatim zatvorite poklopac i dobro protresete posudu , a jaja će se, zapravo, sama oguliti i biti spremna za dodavanje bilo kojoj salati ili sendviču.
Bonus video: