Profesionalna kuvarica rođena u Bugarskoj Snežana otkrila je trik s kuvanim jajima za koji kaže da je "najbolji ikad". Snimak je vrlo brzo postala viralan i mnogi žele da ga isprobaju.
Kuvarica je priznala da nije imala pojma o tome "33 godine života". "Kako mi nikp nije rekao da je ovo najbolji način za odvajanje delova jaja?", rekla je u svom videu na Tik Toku.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

CRVENI ROLAT Neodoljivo predjelo koje prvo nestane sa slavske trpeze, a ukusa koji priča priče

SARME IZ RERNE Slasne i preukusne, postaće vaš novi omiljeni način spremanja

BAJADERA BOMBICE Omiljeni desert na drugačiji način, prste da poližete
Snežana je pokazala kako treba lagano zaseći "kuhinjskim nožem belance tvrdo kuvanog jajeta i nežno zarolati jaje za savršen rez". To omogućuje da žumance bez napora iskoči i liči na urednu okruglu kuglicu.
Ali to nije jedini vrhunski savet koji je Snežana podelila o tvrdo kuvanim jajima. Pratiocima je, takođe, demonstrirala kako lako oguliti jaja bez stvaranja nereda, piše The Mirror.
U zasebnom videu objasnila je da ako lagano razbijete jaja nakon kuvanja, a zatim ih stavite u "ledeno hladnu vodu" u kutiji ili sličnoj posudi. Zatim zatvorite poklopac i dobro protresete posudu , a jaja će se, zapravo, sama oguliti i biti spremna za dodavanje bilo kojoj salati ili sendviču.
Bonus video: