Haljina za leto i jesen: Džesika Alba je plenila poglede u ženstvenom modelu, stoji kao saliven i lako se kombinuje

Vesti 27.08.2024 20:52 0

Maksi haljine sa rukavima na puf su bile popularan modni komad među slavnim ličnostima tokom leta

Džesika

Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Džesika Alba nam je upravo dala još jedan razlog da se zaljubimo u rukave na puf, tako što je obukla haljinu koja je jako praktična za prelazno vreme.

Glumica je 21. avgusta primećena u Njujorku u cvetnoj haljini sa rukavima na puf sličnoj onima koje smo videli na Riz Viterspun i Mindi Kejling ove godine. Dok su zvezde ovog leta nosile modele srednje dužine u jarkim nijansama, Alba se odlučila za maksi haljinu u nežno plavom dezenu.

 

 

Maksi haljine sa rukavima na puf su bile popularan modni komad među slavnim ličnostima tokom leta, ali kako priliči one će se nositi i tokom jeseni.

Ne samo da ovaj stil nudi veću pokrivenost od haljina na bretele ili haljina sa četvrtastim izrezom, već će vas i njhova dužina zagrejati kada temperature padnu. Osim toga, slažu se uz sve, od patika preko čizmi, prenosi People.

Podsećamo, Džesika Alba je dala savršenu ispiraciju kolekcijom fotografija sa odmora koje je nedavno podelila na Instagramu.

Iako je glumica provela poslednjih nekoliko meseci smišljajući najbolje letnje autfite, nedavno se pozabavila jesenjom modom tako što je preko prozračne cvetne maksi haljine obukla teksas jaknu- jedan od omiljenih modnih komada žena širom sveta.

Džesika

Printscreen/Instagram/jessicaalba

 

Alba nije prva zvezda koja je posegnula za teksas jaknom ove godine.

Selin Dion je nosila dok je bila u Parizu na Olimpijskim igrama. Njena odeća, zajedno sa espadrilama, je poslužila kao odličan primer kako se letnji komadi mogu nositi i na jesen.

Profimedia

Profimedia

 

Tokom boravka u Parizu, Dion je nosila nekoliko modnih hitova, uključujući ultra široke pantalone u beloj nijansi. Pantalone je kombinovala sa plavom košuljomna kopčanje koja joj je odlićno pristajala ispod teksas jakne kao i na kroj pantalona.  

 

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Da li biste dali 800eur za haljinu Viktorije Bekam #najzena #zena #fypシ #fypシ゚viral #foryoupage ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading