Ne košta više od 599 dinara, a obožava je i slavna pevačica: Selin Dion se pojavila u predimenzioniranom autfitu, ali teksas jakna oborila sve sa nogu

Nedeljko Tišanović Vesti 31.07.2024 13:50 0

Potpuno ležerno, ali fenomenalno da su sva pera modnih znalaca pisala o njoj.

Selin

Jackie Brown / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Neki ljudi prate Olimpijske igre zbog sportskih takmičenja, dok su drugi samo uživali u ceremoniji otvaranja. Prelepa izvedba "Himne ljubavi" Selin Dion ispod Ajfelovog tornja još uvek sve pogađa, a njena odeća van scene uzbuđuje modne znalce koji njene komade ocenjuju kao odlične za nadolazeću jesen.

Tokom boravka u Parizu, Dion je nosila nekoliko modnih hitova, uključujući ultra široke pantalone u beloj nijansi. Pantalone je kombinovala sa plavom košuljomna kopčanje koja joj je odlićno pristajala ispod teksas jakne kao i na kroj pantalona.  

 

Teksas jakne doživele su svoj procvat i postale su jako popularne među poznatim ličnostima, a u njima su viđene Tejlor Svift, Kejti Holms i Dženifer Garner i mnogi drugi... Savršene su za prelazak iz toplog vremena u prohladne noći i oštre jesenje dane.

Ako želite da osvežite svoju garderobu, teksas jakna je odličan izbor. Možete pronaći razne dizajne na mnogim prodajnim mestima. 

Jedno od njih je i poznati fast fashion brend Zara gde možete naći sličnu na žensom odeljku, gde ona košta tričavih 599 dinara.

Međutim, kako je oversize trend jedan od vodećih u ovoj, u nekoliko prethodnih, a po svemu sudeći i u narednim sezonama možete oderđene komada potražiti i na muškom odeljenju. Izdvajamo dve jaknice koje možete naći na muškom odeljku za 1790 dinara i jednu žensku... 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading