Beli komplet za poželeti: Džesika Alba pozirala u njemu i zapalila mreže, sve žene ga obožavaju ovog leta

Vesti 10.07.2024 18:43 0

Ovakvi kompleti su sjajni jer u njima izgledate sređeno bez mnogo truda...

Džesika

Phillip Faraone / Getty images / Profimedia

Nije tajna da su kompleti neverovatno popularni u Holivudu. Nose ih svi od Dženifer Lopez do Prijanke Čopre. Džesika Alba je sada pokazala poseban način na koji ona nosi svoj komplet.

Glumica je u nedavnoj objavi na Instagramu pokazala kako nosi autfit koji ne samo da je moderan, već je i praktičan za ovo doba godine. Raskopčan prsluk daje dozu ležernosti, koju obožavaju mnoge dame.

Uz njega je uklopila veliki šešir.

Džesika

Printscreen/Instagram/jessicaalba

 

Ovakvi kompleti su sjajni jer u njima izgledate sređeno bez mnogo truda. Takođe možete dodati razne detalje iz svog ormara kako biste razbili monotoniju jednobojnog autfita.

Ako već imate komplet za leto, ali želite nešto elegantnije, ubacite dvodelni komplet inspirisan Albom u svoju modnu kolekciju.

Pored slike u belom kompletu, Džesika je objavila i još nekoliko slika na kojima nosi fantastične autfite.

Na prvoj slici možemo videti glumicu kako stoji na terasi u elegantnoj crnoj haljini i gleda u kameru preko ramena. Sa haljine joj vise nežni crni cvetići. Njena kosa je uvijena i vezana u rep, a od nakita nosi velike zlatne minđuše

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

 

Džesika na drugoj slici nosi glamuroznu haljinu sa dugmadima. Autfit je ukrasila kitnjastim crnim nakitom. Kosu je ispravila i sklonila sa lica.

Glumica je takođe dodala i nekoliko slika sa premijere filma ,,Trigger Warning", na koju je povela svoje ćerke. Devojčice su nosile njene stare haljine, čime su oduševile fanove, a ujedno i svoju mamu. 

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading