Teksas jakna ne izlazi iz mode: Džesika Alba je pokazala kako voli da je nosi, savršeno stoji i uklapa se uz sve autfite

Vesti 17.08.2024 10:08 0

Alba nije prva zvezda koja je posegnula za teksas jaknom ove godine...

Džesika

Profimedia

Leto se skoro završilo i uskoro će biti vreme da se okrenemo ka jesenjim trendovima.

Džesika Alba je pružila savršenu ispiraciju kolekcijom fotografija sa odmora koje je nedavno podelila na Instagramu. Iako je glumica provela poslednjih nekoliko meseci smišljajući najbolje letnje autfite, nedavno se pozabavila jesenjom modom tako što je preko prozračne cvetne maksi haljine obukla teksas jaknu- jedan od omiljenih modnih komada žena širom sveta.

Džesika

Printscreen/Instagram/jessicaalba

 

Alba nije prva zvezda koja je posegnula za teksas jaknom ove godine, ističe People.

Selin Dion je nosila dok je bila u Parizu na Olimpijskim igrama. Njena odeća, zajedno sa espadrilama, je poslužila kao odličan primer kako se letnji komadi mogu nositi i na jesen.

Tokom boravka u Parizu, Dion je nosila nekoliko modnih hitova, uključujući ultra široke pantalone u beloj nijansi. Pantalone je kombinovala sa plavom košuljomna kopčanje koja joj je odlićno pristajala ispod teksas jakne kao i na kroj pantalona.  

Profimedia

Profimedia

 

Teksas jakne doživele su svoj procvat i postale su jako popularne među poznatim ličnostima, a u njima su viđene Tejlor Svift, Kejti Holms i Dženifer Garner i mnogi drugi... Savršene su za prelazak iz toplog vremena u prohladne noći i oštre jesenje dane.

Ako želite da osvežite svoju garderobu, teksas jakna je odličan izbor. Možete pronaći razne dizajne na mnogim prodajnim mestima. 

Jedno od njih je i poznati ,,fast fashion" brend Zara gde možete naći sličnu na žensom odeljku, gde ona košta tričavih 599 dinara. 

 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading